ΘΕΜΑΤΑ

ΑΙΓΙΟ: Οι δίδυμες δασκάλες που γέννησαν την ίδια μέρα!

Γεννήθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά η μία με την άλλη. Μεγάλωσαν πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ τους στη γειτονιά πίσω από τη Φανερωμένη Αιγίου κι έμοιαζαν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό, τόσο που λίγοι τις ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά.

Σπούδασαν κι οι δυο δασκάλες, διορίστηκαν, παντρεύτηκαν την ίδια περίοδο, κυοφόρησαν την ίδια περίοδο και...γέννησαν την ίδια μέρα! Ο λόγος για τις γλυκιές δίδυμες Νατάσα και Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου, οι οποίες έφεραν χτες στην κόσμο η μεν Δήμητρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Νατάσα ένα υγιέστατο αγοράκι, με διαφορά μιας μόλις ώρας μεταξύ τους. Φυσικά οι ευχές που δέχτηκαν από τους φίλους τους είναι εκατοντάδες από χτες το απόγευμα, με αναρτήσεις και σχόλια στο facebook.

Ο γνωστός αιγιώτης χειρουργός γυναικολόγος κ. Αντώνης Ανδριώτης, έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο facebook, αναρτώντας και τη φωτογραφία:

"Δίδυμες στη ζωή, δεν αποχωρίστηκαν ούτε στον τοκετό. Γέννησαν την ίδια ημέρα, με διαφορά μιας ώρας, έχοντας την ίδια μαιευτική ηλικία. Ημέρα μοναδική, για την ζωή τους και για την δική μου. Νατάσα και Δήμητρα, Θοδωρή και Γιάννη, αισθάνομαι ευλογημένος για την εμπειρία αυτή και ευγνώμων που με εμπιστευτήκατε. Θερμά ευχαριστήρια στην κα Φωκά και το Μαιευτηριο Ηώ για την φιλοξενία και την αγάπη τους. Να σας ζήσει ο μπέμπης και η μπέμπα!"

Κορίτσια, να σας ζήσουν τα μωρά σας και να έχουν πάντα υγεία και χαμόγελο!

 

     

Saitis Home Έπιπλα