ΘΕΜΑΤΑ

Σορός 89χρονης βρέθηκε στο λιμάνι Αιγίου - Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

11.15 Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου του Ευσταθίου είναι η 89χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα σήμερα το πρωί, μπροστά σε καφετέριες της Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο. Τραγική διάσταση στο περιστατικό δίνει το γεγονός πως η ηλικιωμένη σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή και μάλιστα είχε κατέβει με συγγενή της στο Αίγιο, ο οποίος την είχε αφήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.

Η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.

10.25 Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης γυναίκας, τα οποία εξετάζονται. Μάλιστα, βρέθηκε και ένα σημείωμα, του οποίου το περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό, στοιχείο που ενισχύει τις ενδείξεις για αυτοκτονία.

Η σορός της εντοπίστηκε μπροστά σε παραλιακά καφέ της Ζωοδόχου Πηγής, κοντά στην παλιά προβλήτα. Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και της αυτοκτονίας για την ηλικιωμένη, η οποία κατάγεται από ορεινό χωριό της Αιγιάλειας.

9.40 Προ μακαβρίου θεάματος βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί περαστικοί κοντά στην παλιά προβλήτα Αιγίου (φάρος), μιας και μέσα στη θάλασσα διέκριναν τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για το περιστατικό, το οποίο ερευνάται από την αρμόδια λιμενική αρχή.

Νεότερα σε λίγο.