Φελλοί γίνονται...κοσμήματα! Πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα μοναδικό κομμάτι

Η Ιωάννα Υποδηματοπούλου, είναι γεωπόνος, γευσιγνώστρια κρασιών, φωτογράφος και διάφορα άλλα πράγματα, εξίσου δημιουργικά. Ο λόγος όμως που θέλουμε να την γνωρίσετε είναι γιατί όλα αυτά κατάφερε να τα ενώσει με δημιουργικό καλλιτεχνικό τρόπο.

Mε κυρίαρχο όπλο της το ανακυκλωμένο χαρτί, τα κουμπιά και τους φελλούς δημιουργεί από το τίποτα ένα κόσμημα και μοναδικό. Η αγάπη της για τα περίεργα μπουκάλια, τα ελληνικά προϊόντα και το διαφορετικό την οδήγησαν, να κάνει κυρίως σκουλαρίκια με την μορφή μπουκαλιών, φαγητών, εικόνων, από ανακυκλωμένο χαρτί.

Εδώ και 2,5 χρόνια διαλέγει εικόνες από διάσημους φωτογράφους και τις κάνει κόσμημα, ο ίδιος ο φελλός από ελληνικά και ξένα κρασιά έχει γίνει ο πρωταγωνιστής στις δημιουργίες της, και τα κουμπιά έχουν μια ξεχωριστή θέση σε ό,τι κάνει.

Έχει πάρει μέρος και έχει διοργανώσει διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις από όπου μπορείτε να την γνωρίσετε και εσείς σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία. Εάν θέλετε να δείτε δουλειά της μπορείτε να μπείτε στο blog stekiapantouu.blogspot.com

Saitis Home Έπιπλα