Έξοδος

''Αόρατη Κλωστή'' και "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση" από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στον ''Απόλλωνα''

Δύο ταινίες, αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στον «Απόλλωνα». Η «Αόρατη Κλωστή» του υποψήφιου για Όσκαρ Πολ Τόμας Άντερσον με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις να πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά σε ταινία και το τρίτο μέρος των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι» που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις!

«Αόρατη Κλωστή»:

Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Νέι Λούις) και η αδερφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ) κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης.

Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον, Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ντέι Λούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Διάρκεια: 130 λεπτά

«Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση»:

Η ιστορία που ξετρέλανε αναγνωστικό και κινηματογραφικό κοινό ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ, Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον

Διάρκεια: 94 λεπτά

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 22/2 έως Τετάρτη 28/2:

• «Αόρατη Κλωστή» 19:00 – είσοδος 5 ευρώ
• «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» 21:30 – είσοδος 5 ευρώ

• *Τη Δευτέρα 26/2 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
• «Αόρατη Κλωστή» 19:00
• Κινηματογραφική Λέσχη - «Η Δεύτερη Μάνα» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)

PrintEmail

  
 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ