Έξοδος

"Τα Καραμελάκια": Ένας απίθανος χώρος δημιουργικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά, στην παραλία Ακράτας

Ο χώρος δημιουργικής απασχόλησης «ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΙΑ» δημιουργήθηκε στην παραλία Ακράτας για να «στηρίξει» παιδιά και γονείς. Αποτελεί μία νέα πρόταση στον χώρο των παιδαγωγικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με εργαστήρια δημιουργικού παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους.

Βασιζόμενοι σε μια παιδαγωγική προσέγγιση, που στηρίζεται στο παιχνίδι, μέσα από τo οποίo τα παιδιά ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους και τις εξελίσσουν επικοινωνώντας με διαφορετικούς τρόπους, δίνουμε μια νέα διάσταση στον συνδυασμό εκπαιδευτικής δραστηριότητας και διασκέδασης. Η αναγκαιότητα του να παίζεις, είναι για μας μια δεδομένη φυσική ανάγκη.

Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους, μαθαίνουν το σώμα τους, μαθαίνουν να συντονίζονται, να συνεργάζονται, αναπτύσσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Ο στόχος μας είναι η ανάδειξη των οπτικοκινητικών, κοινωνικών και καλλιτεχνικών ικανοτήτων των παιδιών, καθώς και την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης και την ενίσχυση της ανεξαρτησίας τους. Αφού, λοιπόν, αναπτύξουν δεξιότητες και νιώσουν ασφάλεια με τον εαυτό τους τότε μπορούν να αναζητήσουν τη γνώση. Μπορούν να αποκτήσουν όσα πτυχία θέλουν. Νιώθοντας καλά μέσα τους και την ευτυχία να εξελιχθούν σ΄αυτό που έχουν ονειρευτεί.

Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με αγάπη, για να αγκαλιάσει όλους εσάς που αναζητάτε τη χαρά για το παιδί σας. Πρόκειται για ένα περιβάλλον ευχάριστο , φιλικό και οικείο που συνδυάζει τη διασκέδαση και το παιχνίδι με την καλλιτεχνική δημιουργία και την ανάπτυξη ικανοτήτων. Τα δίδακτρα είναι προσιτά για όλους και ανάλογα με τις δυσκολίες των εποχών.

Δραστηριότητες
-    Πρωινή Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 20 μηνών
-    Μεσημεριανή μελέτη για παιδιά δημοτικού
-    Απογευματινά Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες
•    Μπαλέτο (από 4 εώς 7 ετών)
•    Μουσικοκινητική Αγωγή (από 2 εως 4 ετών)
•    Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής (από 4 εως 7 ετών)
•    Θεατρικό Εργαστήριο (από 4 εώς 7 ετών)
•    Χορός Latin (από 6 εώς 16 ετών) & ενήλικες
•    Χορός Hip – Hop (από 6 εώς 16 ετών) & ενήλικες
-    Διοργάνωση παιδικών πάρτυ

"Τα Καραμελάκια": Κρήτης 9, παραλία Ακράτας
Πληροφορίες και εγγραφές: Τηλ. 6981098344 και 26960-39247
Διεύθυνση: Γαρυφαλλιά Ν. Οικονομοπούλου

Facebook

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ