Έξοδος

Το Tango Argentino στο Αίγιο ''Tango Expresión - Aigio Tango Argentino''

Με το ''Tango Expresión - Aigio Tango Argentino'' χαρακτηρίζεται η διδασκαλία και η προώθηση του Tango Argentino στο Αίγιο από τον δάσκαλο και χορογράφο Παναγιώτη Τσάκαλο.

Η έκφραση στον χορό, και συγκεκριμένα στο Tango, είναι το βασικό στοιχείο της διδασκαλίας τόσο στη κοινωνικό επίπεδο του χορού όσο και στο χορογραφικό.

Στη διδασκαλία του προσπαθεί να εμφυσήσει στους μαθητές του την αγάπη του για τον χορό και τον σεβασμό για τον άνθρωπο. Μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων και την προσπάθεια αυτοβελτίωσης που απαιτεί ο χορός, το άτομο εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο.

Μαθήματα - Milongas - Σεμινάρια - Shows - Παραστάσεις συνθέτουν το παζλ του Tango στο Αίγιο.

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το Tango όποτε θελήσει, αφορά ενήλικες (κάθε ηλικίας). Το σύνολο των ατόμων που ήδη δραστηριοποιούνται σας ''ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ'' να δοκιμάσετε το αυθεντικό Tango.
 
Το ''Tango Expresión - Aigio Tango Argentino'' εδρεύει στην Σχολή Κλασσικού Χορού ''Salon De Ballet -Πετροπούλου Αγ. & Ρόζου Κ. '' - Βύρωνος 8 - Ψηλά Αλώνια - Αίγιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26910 62643
Παναγιώτης Τσάκαλος: 6970966700
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook Page: Tango Expresión - Aigio Tango Argentino
YouTube: Tango Expresión - Aigio Tango Argentino
Instagram: tangoexpresion

Το φωτογραφικό υλικό είναι από το τελευταίο χοροθέατρο ''Tango Amor'' όπου το πρόγραμμα στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου από επαγγελματίες μουσικούς, από μαθητές χορευτές, από επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους, από επαγγελματία ηθοποιό (σε μονόλογο).

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα