Έξοδος

Κίτρινα Ποδήλατα, Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλλης, το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

 

Το αγαπημένο music band ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά  με  δύο μεγάλους καλλιτέχνες, τον Διονύση Τσακνή και τον Βασίλη Καζούλλη.

Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλης, Κίτρινα Ποδήλατα, Μια συνεργασία δύο μουσικών γενεών η οποία θα μας ταξιδέψει σε μοναδικές μουσικές διαδρομές  , γνωστά και αγαπημένα τραγούδια

Τα τραγούδια του Διονύση Τσακνή (Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, Ρωγμές, Κάτι γίνεται εδώ κλπ) αλλά και το καινούριο προσωπικό του άλμπουμ με τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Σπάθα, θα συναντηθούν με τις μαγικές μελωδίες που μας χαρίζει εδώ και χρόνια ο Βασίλης Καζούλης (Φανή, Αεροπλάνα, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει κλπ) καθώς και με ένα νέο δίσκο γεμάτο νέες μελωδίες που τον περιμένουμε καιρό.

Στην όμορφη αυτή παρέα θα συμμετέχει και το πολύ αγαπημένο νεανικό συγκρότημα, τα Κίτρινα Ποδήλατα. Τραγούδια όπως «Ταξιδεύω το εγώ μου, να σε δω να γελάς, Μη μ’ αγγίζεις» και η πολύ γνωστή διασκευή «Ήλιε μου» θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στην μεγάλη αυτή μουσική συνάντηση.

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες όλων αυτών των χρόνων, και ξένα τραγούδια που θα ήθελαν να ακούσουν οι ίδιοι τα οποία αποτέλεσαν γι’ αυτούς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας νέων ακουσμάτων.

Η εκρηκτική αυτή  παρέα σας περιμένει το
Σάββατο 11 Αυγούστου στο Δημοτικό στάδιο Αιγίου

Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε…

Προπώληση εισιτηρίων   

Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη  , Αίγιο
Προπώληση 10 euro
Eίσοδος 13 euroΔιοργάνωση ADM PRODUCTIONS

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα