Έξοδος

Ο χειμώνας ήρθε και μαζί του και το opening της ταβέρνας "Περιγιάλι" στην παραλία Διγελιωτίκων, που κάθε Σάββατο και γιορτές θα χαρίσει για μια ακόμη σεζόν όμορφα, αξέχαστα βράδια στους πολλούς και αγαπημένους φίλους και θαμώνες, με κέφι και θετική διάθεση που... είναι κολλητικά!

Η Βιολέτα Ίκαρη και οι ΤΖΟΥΜ συναντιούνται μεσοπέλαγα και με την «Παλιοτρεχαντήρα» τους ξανοίγονται στις θάλασσες για να μας διηγηθούν την ιστορία των σφουγγαράδων!

Η ταινία που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο και πλησιάζει να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική ταινία όλων των εποχών, έρχεται στον Απόλλωνα, από την Πέμπτη 2 Μαΐου!

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλωνα" και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Μαχαιροβγάλτης», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της ταινίας, της Αιγιώτισσας Μαρίας Καλλιμάνη και του Βαγγέλη Μουρίκη.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλων" και ώρα 21:30 θα προβληθεί η κλασσική ταινία του 1994, «Ο Ταχυδρόμος» σε ψηφιακή επανέκδοση, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Η ταινία «Το Πράσινο Βιβλίο» που έχει σαρώσει τα βραβεία και είναι μεγάλο φαβορί για τα Όσκαρ με πρωταγωνιστές τον Βίγκο Μόρτενσεν και τον Μαχερσάλα Αλί έρχεται στον «Απόλλωνα» αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα. Μαζί του έρχεται και η «Μαίρη Η Βασίλισσα της Σκωτίας», μια ταινία που εξερευνά την ταραχώδη ζωή της χαρισματικής Μαίρη Στιούαρτ.

Saitis Home Έπιπλα