Έξοδος

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλων" και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ιταλική κωμωδία «Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο Το Καλοκαίρι», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

PrintEmail

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλωνα" και ώρα 21:30 θα προβληθεί η βραβευμένη με το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας 2017 «Ο Εμποράκος», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

PrintEmail

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού για τον κινηματογράφο “Απόλλων”, ξεκινάει τα “Happy Weekends”, για όλη την οικογένεια και τους μικρούς μας φίλους. Σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα θα προβάλλονται παιδικές και νεανικές ταινίες με μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ, με σκοπό τη διευκόλυνση στην πρόσβαση για οικογένειες.

PrintEmail

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν προβολών θα πραγματοποιήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 21.30, στο δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλωνα», με την ταινία «Βερολίνο, Αντίο» του Φατίχ Ακίν.

PrintEmail

Με δύο ταινίες συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου.

PrintEmail

Ξεκινάει το πρόγραμμα προβολών του δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου με την ταινία «Ο χιονάνθρωπος», με τo πολυαναμενόμενο θρίλερ του Τόμας Άλφρεντσον σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ.

PrintEmail

Ο Παναγιώτης Τσάκαλος, η Αγάπη Ακριτίδου και οι μαθητές τους, σας προσκαλούν και σας προκαλούν και φέτος, να γνωρίσετε τον πιο διαχρονικό κοινωνικό χορό. Το αυθεντικό ''Tango Argentino''.

PrintEmail

Ο αιγιώτης Νίκος Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/DJs/remixers που χαίρει τεράστιας εκτίμησης κι αγάπης, όχι μόνο από την πλευρά του κοινού, αλλά και από όλους τους συναδέλφους του.

PrintEmail

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια.

PrintEmail

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος, το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακύνειας, οργανώνει όπως κάθε Σεπτέμβριο δύο παραστάσεις , στο πλαίσιο του Κύκλου Θεάτρου «Βιβή Νάτση».

PrintEmail

Με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η συστηματική παρουσίαση του έργου του Μάνου Χατζιδάκι με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Χατζιδάκι.

PrintEmail

Ολοκληρώνουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι με μία μεγαλη συναυλία στην Αθήνα, στην Πετρούπολη, στο θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ