Μαγειρική για όλους

Μπισκότα βουτύρου με βανίλια, από τον Σπύρο Ανέστη

Υλικά:

470 γρ. βούτυρο αγελάδος μαλακό
175 γρ. ζάχαρη άχνη
650 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
3 αυγά
3 βανίλιες

Εκτέλεση:

Στο μίξερ με το φτερό χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψει καλά. Όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσο πιο αφράτα θα γίνουν τα μπισκότα. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, χτυπάμε για λίγο ακόμα και σταματάμε. Προσθέτουμε τις βανίλιες , το αλεύρι λίγο λίγο και ανκατεύουμε με μία μαρίζ. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικήςμε οδωντοτό κορνέ. Σε ένα ταψί βάζουμε λαδοκόλλα και σχηματίζουμε ροζέτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 Co για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν τα μπισκότα και τα ξεκολλάμε από την λαδόκολλα.

Saitis Home Έπιπλα