Μαγειρική για όλους

Παντζαροσαλάτα

Η παντζαροσαλάτα, είναι ένας πικάντικος και πεντανόστιμος μεζές για να συνοδεύσετε γευστικά τα αγαπημένα σας πιάτα.

Υλικά Συνταγής
500 γραμ. παντζάρια βρασμένα
300 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
1/2 φλ. καρύδια ψίχα
αλάτι
λίγο ρόκα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την παντζαροσαλάτα, καθαρίζοντας και κόβοντας τα βρασμένα παντζάρια σε πολύ μικρά καρεδάκια.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το τυρί κρέμα μαζί με το γιαούρτι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, τα καρύδια καθώς και αλάτι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και στη συνέχεια την παγώνουμε. Τη σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγη ρόκα και γιαούρτι.

argiro.gr

 

Print