Μαγειρική για όλους

Το λέει και το όνομά της, γίνεται εύκολα. Επιπλέον είναι μία κλασική πίτσα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Το... κακό είναι ότι τρώγεται πολύ γρήγορα και όλοι θα σας ζητούν παραπάνω

PrintEmail

Νόστιμα και υγιεινά μπισκότα βρώμης, πανεύκολα στην παρασκευή τους, μας προτείνει ο διακεκριμένος αιγιαλέας chef Σπύρος Ανέστης, που μοιράζεται τη συνταγή του με τους αναγνώστες του filodimos.gr

PrintEmail

Στο σπίτι φροντίζω να έχω τακτικά πίτες για σουβλάκια. Αφ’ ενός γιατί φτιάχνουμε σουβλάκια με ό,τι κρεατικό περισσέψει από μαγειρέματα άλλων ημερών (βραστό ή ψητό κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό) και αφετέρου γιατί πολλές φορές οι πίτες αυτές αντικαθιστούν το ψωμί μας. Οπότε ή τις ψήνω αλάδωτες ή όπως τώρα, σε αυτή τη συνταγή, τις φτιάχνω νόστιμα και γρήγορα τυροπιτάκια με τα τυριά που υπάρχουν στο ψυγείο τη δεδομένη στιγμή. Η διαδικασία απλούστατη, όμως θα σας περιγράψω μια δυο λεπτομέρειες, για να γίνει κατανοητή και κυρίως πιο εύκολη για τις νέες μαγείρισσες. Η ποσότητα των υλικών είναι ενδεικτική και ως προς τις πίτες και ως προς την ποσότητα και την ποικιλία των τυριών που θα χρησιμοποιήσετε.

PrintEmail

Η καλύτερη συνταγη και όλα τα μυστικά για τρεμουλιαστό γαλακτομπούρεκο, με αφράτη κρέμα και τραγανό φύλλο. Φτιάξτε το και δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς!

PrintEmail

Πλούσια σε γεύση και υλικά που υπάρχουν όμως σε κάθε κουζίνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι φύλλο σας αρέσει. Πολύ εύκολη και αφράτη. Γίνεται σε λίγα λεπτά και καταναλώνεται το ίδιο γρήγορα.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ