Μ' ένα βιβλίο ...πετάω

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ το νέο βιβλίο της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου «Το παραμύθι της Γης … σε 1001 ημέρες»

Ένα οικολογικό-περιβαλλοντικό θεατρικό έργο που μπορούν να …ζωντανέψουν οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε βιβλίο από τις εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ το θεατρικό έργο «Το παραμύθι της γης …σε 1001 ημέρες» της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου.

Το εξώφυλλο του βιβλίου όσο και τα κοστούμια των βασικών ηρώων έχει σχεδιάσει η Έλενα Παπαδημητρίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο….
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο που αγγίζει με τη μορφή του παραμυθιού το μεγάλο πρόβλημα της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον. Η όμορφη Γη προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον Δικαστή του Σύμπαντος ότι είναι αθώα λέγοντας του την ιστορία της που κρατάει ακριβώς 1000 ημέρες. Κατά βάθος όμως με αυτήν την ιστορία προσπαθεί να πείσει όλους εμάς να την αγαπήσουμε. Μια δίκη ατελείωτη με τον Ήλιο και τη Σελήνη μάρτυρες κατηγορίας, τ’ αστέρια και τις ηλιαχτίδες να ανησυχούν, τη Γη να απολογείται κι έναν Δικαστή να μην αντέχει άλλο. Ένα ταξίδι της Γης, που καθώς περιπλανιέται στο όνειρο και την πραγματικότητα φτάνει από την άρνηση στην αγάπη κι από κει στη δικαίωση και την ελπίδα.


"Το παραμύθι της Γης... σε 1001 ημέρες" μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία καθώς επίσης να το παραγγείλετε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα των εκδόσεων Ηδύφωνο στο facebook  www.facebook.com/idifono

 

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα