Μ' ένα βιβλίο ...πετάω

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anima Libri η ποιητική συλλογή των Λεωνίδα Πανόπουλου και Σωτήρη Λυκουργιώτη «Αστικά Λήμματα» η οποία περιλαμβάνει 23 ποιήματα και ένα μικρό πεζό με κεντρικό άξονα την πόλη αλλά και την αινιγματική μορφή του ποιητή.

PrintEmail

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21.00 στην ταράτσα της Αναγέννησις η παρουσίαση του εφηβικού βιβλίου "Οι Χρυσοπράσινοι φίλοι μου, καμή" της Αναστασίας Ευσταθίου, από τις εκδόσεις Ηδύφωνο .

PrintEmail

Η επερχόμενη ποιητική συλλογή Τούνδρα του εικαστικού Βασίλη Ψαρρά από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή (iWrite Publications) είναι σχεδόν έτοιμη προς κυκλοφορία στις αρχές του φθινοπώρου.

PrintEmail

Η φιλόστοργη Εκκλησία, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να καταρτίσει εκκλησιαστικά ακόμα περισσότερο το ευσεβές πλήρωμά της και της αγαστής συνεργασίας της με τις «Εκδόσεις Σαΐτη», διαθέτει διαμέσου του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» τα δύο πρώτα βιβλία τής σειράς «Σελίδες από την Καινή Διαθήκη».

PrintEmail

Το λεύκωμα «Ιστορίες εστίασης στην Πάτρα του 20ού αιώνα» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ., σε έναν μοναδικό χώρο, στην αίθουσα δεξιώσεων του πλοίου Superfast ΧΙ, από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) και τις εκδόσεις «Το Δόντι».

PrintEmail

Ένα βιβλίο τρυφερό, γεμάτο νοσταλγία, παρουσιάζει την Τετάρτη στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο, ΑΣΤΗΡ η Νατάσα Ράγιου. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας «Δανιηλίς» και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.

PrintEmail

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Ζούμε σε δύσκολους από κάθε άποψη καιρούς,δοκιμαζόμενοι και πληττόμενοι καθημερινά από σκοτεινές ειδήσεις κι ανησυχίες. Μη μπορώντας να αντέξουμε το βαρύ αυτό κλίμα,αναζητάμε ευκαιρίες απόδρασης, για να τρυπώσει λίγο φως στην σκέψη και την καρδιά μας. Τα βιβλία είναι ο καλύτερος τρόπος για να δραπετεύσουμε ακόμη κι αν δεν φύγουμε από το χώρο μας κι αποτελούν ιδανική αγωγή της ψυχής.

PrintEmail

Στο πλαίσιο των εορτασμών επί της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και η Παγκαλαβρυτινή Ένωση πραγματοποιούν την ερχόμενη Τετάρτη (8 Μαρτίου) στην Αθήνα εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το νεοεκδοθέν ιστορικό βιβλίο τής τ. Επικούρου Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ζωής Μουρούτη - Γκενάκου με τίτλο «Η προσφορά στην πατρίδα τής Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων».

PrintEmail

Σε μια… μαγικά υπέροχη ατμόσφαιρα, γεμάτη από αισιοδοξία, «γλυκά» ερωτηματικά και υπέροχες μελωδίες, που «έντυσαν» όσα ειπώθηκαν, αλλά και όσα διαβάστηκαν, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, το βιβλίο της δημοσιογράφου και συγγραφέως, Μάρως Λεονάρδου, «Καφές με ζάχαρη».

PrintEmail

  • 1
  • 2

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ