Μ' ένα βιβλίο ...πετάω

<<Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο από τον οποίο θα έλειπαν τα βιβλία. Θα ήταν σίγουρα ένας άδειος κόσμος κι όχι μόνο από την έλειψη των βιβλιοθηκών,των βιβλιοπωλείων, των εκδοτικών οίκων και πόσων άλλων αλλά επειδή δεν θα υπήρχε γνώση,πολιτισμός,τέχνη,ακόμη και διάθεση αυτοβελτίωσης κι εμβάθυνσης,της σκέψης,του τρόπου ζωής κι αυτής ακόμη της ομιλίας μας. Τα βιβλία είναι πλούτος πνευματικός,αγωγή της ψυχής κι εκπαίδευση. Είναι το παράλληλο σύμπαν μας, εμείς κι αυτά συμπορευόμαστε στο διηνεκές αν σκεφτούμε την παντοτινή ανάγκη του ανθρώπου να καταγράφει όσα τον αφορούν με όποιο τρόπο του ήταν διαθέσιμος σε κάθε εποχή.>>

PrintEmail

Έγινε στην Ιόνιο βιβλιοθήκη τη Δευτέρα το απόγευμα 27 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου: «Δημοσιεύσεις και Ενθυμήματα» του Ιατρού Νικόλαου Μαγκανιώτη.

PrintEmail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου μια ζεστή εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ακράτας και γνωρίσαμε τη συγγραφέα Έλενα Τζαβάρα. Το πρώτο της μυθιστόρημα είχε τον τίτλο «Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη».

PrintEmail

Η γνωστή δημοσιογράφος και φανατική φίλη της ΑΕΚ, Νατάσα Ράγιου, θα συντονίσει την παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη στο Αίγιο!

PrintEmail

Την Κυριακή, 12.11.2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου, παρουσιάζεται από πάνελ πανεπιστημιακών το νέο βιβλίο για την Αρχαία Ελίκη που εκδόθηκε πρόσφατα από την Εταιρεία μας με την επιστημονική επιμέλεια της Προέδρου της Εταιρείας Καθ. Αρχαιολογίας Ντόρας Κατσωνοπούλου.

PrintEmail

Μια ανθρώπινη εξομολόγηση για τη μάχη της με τη Συναισθηματική Διπολική Διαταραχή έγραψε η Βάσω Σακελλάρη σε ένα βιβλίο με τίτλο «Είσοδος – Έξοδος» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις «Το Δόντι» και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 (7.30 μ.μ.) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών.

PrintEmail

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anima Libri η ποιητική συλλογή των Λεωνίδα Πανόπουλου και Σωτήρη Λυκουργιώτη «Αστικά Λήμματα» η οποία περιλαμβάνει 23 ποιήματα και ένα μικρό πεζό με κεντρικό άξονα την πόλη αλλά και την αινιγματική μορφή του ποιητή.

PrintEmail

  • 1
  • 2

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ