Μ' ένα βιβλίο ...πετάω

Εις το όνομα του Metal!!! Μια ανθολογία στην υπηρεσία της Metal μουσικής! Ένα βιβλίο γραμμένο μέσα από την προσωπική όραση, θητεία, τριβή, έρευνα και εμβάθυνση στα γνωστά και άδυτα του «ατίθασου παιδιού» της rock. Ένα οδοιπορικό μνήμης, µα πάνω απ’ όλα μια ιστορική καταγραφή προς χάριν της αιωνιότητας και της διακήρυξης του επαναστατικού αντικομφορμισμού της!

PrintEmail

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, σε συνεργασία με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Αιγίου (Ι.Λ.Ε.Α) και υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», με την παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνου με τίτλο «ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ, αριθμός βραχίονα 182641».

PrintEmail

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων με την Ιόνιο Βιβλιοθήκη συνδιοργάνωσαν παρουσίαση βιβλίου του εκδοτικού οίκου Μυρίπνοον "Μη με πετάς καλύτερα δώσε με" της Νικολέττας Βέλλη.

PrintEmail

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων φιλοξενεί και σε συνεργασία με την Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου συνδιοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του εκδοτικού οίκου Μυρίπνοον "Μη με πετάς καλύτερα δώσε με" της Νικολέττας Βέλλη.

PrintEmail

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, ενημερώνει και καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνου, «ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ 182641», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Αιγίου (Ι.Λ.Ε.Α.), το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» και ώρα 18:00 μ.μ.

PrintEmail

Η ΙΛΕΑ και η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του φιλολόγου και ιστορικού συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνου, « ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ, αριθμ.βραχίονα 182641» ,που αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Άρτας.

PrintEmail

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή προσωπικοτήτων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η παρουσίαση του 12ου βιβλίου του δικηγόρου και καθηγητή της Εγκληματολογίας Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: "Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας" (εκδόσεις Σάκκουλα).

PrintEmail

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του εικαστικού και ακαδημαϊκού Βασίλη Ψαρρά με τίτλο «Τούνδρα» (Εκδόσεις Πηγή) στην γενέθλια πόλη του το Αίγιο.

PrintEmail

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, και ο Αιγιώτης εικαστικός – συγγραφέας Βασίλης Ψαρράς σας προσκαλούν στην παρουσίαση της πρώτης του ποιητικής συλλογής με τίτλο «Τούνδρα», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα έναρξης 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου ‘Αλέκος Μέγαρης’.

PrintEmail

Κυκλοφόρησε το 12ο βιβλίο του Αχαιού δικηγόρου και καθηγητή της Εγκληματολογίας Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: "Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας", από τις νομικές εκδόσεις Σάκκουλα, στο οποίο παρουσιάζονται τα αποτελέσματα έρευνας αναφορικά με τα κίνητρα του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

PrintEmail

<<Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο από τον οποίο θα έλειπαν τα βιβλία. Θα ήταν σίγουρα ένας άδειος κόσμος κι όχι μόνο από την έλειψη των βιβλιοθηκών,των βιβλιοπωλείων, των εκδοτικών οίκων και πόσων άλλων αλλά επειδή δεν θα υπήρχε γνώση,πολιτισμός,τέχνη,ακόμη και διάθεση αυτοβελτίωσης κι εμβάθυνσης,της σκέψης,του τρόπου ζωής κι αυτής ακόμη της ομιλίας μας. Τα βιβλία είναι πλούτος πνευματικός,αγωγή της ψυχής κι εκπαίδευση. Είναι το παράλληλο σύμπαν μας, εμείς κι αυτά συμπορευόμαστε στο διηνεκές αν σκεφτούμε την παντοτινή ανάγκη του ανθρώπου να καταγράφει όσα τον αφορούν με όποιο τρόπο του ήταν διαθέσιμος σε κάθε εποχή.>>

PrintEmail

Έγινε στην Ιόνιο βιβλιοθήκη τη Δευτέρα το απόγευμα 27 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου: «Δημοσιεύσεις και Ενθυμήματα» του Ιατρού Νικόλαου Μαγκανιώτη.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα