Μ' ένα βιβλίο ...πετάω

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, ενημερώνει και καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνου, «ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ 182641», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Αιγίου (Ι.Λ.Ε.Α.), το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» και ώρα 18:00 μ.μ.

PrintEmail

Η ΙΛΕΑ και η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του φιλολόγου και ιστορικού συγγραφέα Δημήτρη Βλαχοπάνου, « ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ, αριθμ.βραχίονα 182641» ,που αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων της Άρτας.

PrintEmail

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή προσωπικοτήτων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η παρουσίαση του 12ου βιβλίου του δικηγόρου και καθηγητή της Εγκληματολογίας Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: "Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας" (εκδόσεις Σάκκουλα).

PrintEmail

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του εικαστικού και ακαδημαϊκού Βασίλη Ψαρρά με τίτλο «Τούνδρα» (Εκδόσεις Πηγή) στην γενέθλια πόλη του το Αίγιο.

PrintEmail

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, και ο Αιγιώτης εικαστικός – συγγραφέας Βασίλης Ψαρράς σας προσκαλούν στην παρουσίαση της πρώτης του ποιητικής συλλογής με τίτλο «Τούνδρα», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα έναρξης 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου ‘Αλέκος Μέγαρης’.

PrintEmail

Κυκλοφόρησε το 12ο βιβλίο του Αχαιού δικηγόρου και καθηγητή της Εγκληματολογίας Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: "Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας", από τις νομικές εκδόσεις Σάκκουλα, στο οποίο παρουσιάζονται τα αποτελέσματα έρευνας αναφορικά με τα κίνητρα του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

PrintEmail

<<Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο από τον οποίο θα έλειπαν τα βιβλία. Θα ήταν σίγουρα ένας άδειος κόσμος κι όχι μόνο από την έλειψη των βιβλιοθηκών,των βιβλιοπωλείων, των εκδοτικών οίκων και πόσων άλλων αλλά επειδή δεν θα υπήρχε γνώση,πολιτισμός,τέχνη,ακόμη και διάθεση αυτοβελτίωσης κι εμβάθυνσης,της σκέψης,του τρόπου ζωής κι αυτής ακόμη της ομιλίας μας. Τα βιβλία είναι πλούτος πνευματικός,αγωγή της ψυχής κι εκπαίδευση. Είναι το παράλληλο σύμπαν μας, εμείς κι αυτά συμπορευόμαστε στο διηνεκές αν σκεφτούμε την παντοτινή ανάγκη του ανθρώπου να καταγράφει όσα τον αφορούν με όποιο τρόπο του ήταν διαθέσιμος σε κάθε εποχή.>>

PrintEmail

Έγινε στην Ιόνιο βιβλιοθήκη τη Δευτέρα το απόγευμα 27 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου: «Δημοσιεύσεις και Ενθυμήματα» του Ιατρού Νικόλαου Μαγκανιώτη.

PrintEmail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου μια ζεστή εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ακράτας και γνωρίσαμε τη συγγραφέα Έλενα Τζαβάρα. Το πρώτο της μυθιστόρημα είχε τον τίτλο «Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη».

PrintEmail

Η γνωστή δημοσιογράφος και φανατική φίλη της ΑΕΚ, Νατάσα Ράγιου, θα συντονίσει την παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη στο Αίγιο!

PrintEmail

Την Κυριακή, 12.11.2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου, παρουσιάζεται από πάνελ πανεπιστημιακών το νέο βιβλίο για την Αρχαία Ελίκη που εκδόθηκε πρόσφατα από την Εταιρεία μας με την επιστημονική επιμέλεια της Προέδρου της Εταιρείας Καθ. Αρχαιολογίας Ντόρας Κατσωνοπούλου.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ