Π. Δημητρίου: Κοινός στόχος η σωτηρία της ομάδας

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο προπονητής της ομάδας του Παναιγιαλείου, Πέτρος Δημητρίου με σκοπό να αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας αλλά και να κάνει ένα μίνι απολογισμό για το τι έχει κάνει μέχρι τώρα σε σχέση με αυτό που βρήκε όταν ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας.

Όπως αρχικά είπε οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν  ήταν δικές του επιλογές καθώς με κάποιους από αυτούς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν και πιστεύει στις ικανότητές τους. Η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προσπάθειας για να βρεθεί η χημεία μεταξύ των παικτών και να υπάρξει ενότητα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο 70% ετοιμότητα στους ποδοσφαιριστές αφού ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και πρέπει να υπάρξει συνοχή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς της Κυριακής στη Βέροια, εκτός θα είναι οι Δοξάκης, Τσουρής και Κόκκορης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ είναι έτοιμοι οι Αγιούποφ και Τσάινα. Μάλιστα ο κ. Δημητρίου μας είπε πως η ομάδα έχει ένα πρόβλημα στα στόπερ καθώς θα ήθελε να έχει πιο γρήγορους παίκτες, αφού στόχος του είναι να κάνει μια ομάδα με ταχύτητα και επιθετική άμυνα.

Τέλος, ο κ. Δημητρίου ανέφερε και τα άτομα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Γκόλφης. Βοηθοί του προπονητή θα είναι οι κύριοι Χαρίτος και Κοντογιάννης, ενώ υπάρχουν και δυο ερωτηματικά στις θέσεις του Τεχνικού διευθυντή και του προπονητή των τερματοφυλάκων. Για την πρώτη θέση υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Καλιτζάκη και αναμένεται η οριστική συμφωνία, ενώ για τη δεύτερη θέση πρόκειται για τον γνωστό στο αιγιώτικο κοινό και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπαλτιμά που του έχει γίνει η πρόταση και αναμένεται η απάντηση.

Saitis Home Έπιπλα