Παναιγιάλειος: Οι δηλώσεις τού Πέτρου Δημητρίου μετά τον αγώνα

Ο προπονητής μας, Πέτρος Δημητρίου, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση στον Παναιγιάλειο, αλλά και το πώς ήρθε η ήττα στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα παιχνίδι, δυστυχώς, με 13 παιδιά. Βρίσκομαι τρεις μέρες στον Παναιγιάλειο και συνάντησα μία ομάδα που έχει αποδυναμωθεί. Ήξερα τι συμβαίνει στην ομάδα, δεν είναι κάτι που δεν το ήξερα. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να κινητοποιηθεί η ομάδα και να μπορέσουν να γίνουν κάποιες μεταγραφές και να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια γιατί έχω ξαναπεράσει από εδώ. Σήμερα ήρθαμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σίγουρα η προσπάθεια αγωνιστικά έγινε και πιστεύω ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 2-1 δεν υπήρχε ούτε στο χάρτη. Δεν ξέρω αν θα αντέχαμε, όμως, γιατί είμαστε ακριβώς 11, αφού έχουν φύγει δώδεκα παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατέβαλαν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όταν μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι στην αρχή προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ματς στα πρώτα 20 λεπτά και έγιναν δύο φάσεις με τον Σταματή και τον Καζναφέρη που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε 0-2. Πιστεύω δεν μας απείλησε ο Απόλλων. Είναι μία αξιόλογη ομάδα, έχει παίκτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Α' Εθνική, αλλά σήμερα ανταποκριθήκαμε εμείς στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε τα δύο τέρματα, όμως δεν χάλασε η ψυχολογία μας. Συνεχίσαμε, κάναμε το 2-1. Βγήκαμε να παίξουμε, αλλά δυστυχώς το πέναλτι δεν ήταν, απ’ ό,τι μου είπαν και τα παιδιά. Θέλω, όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, καλοί ήταν και οι δύο πιτσιρικάδες που έπαιξαν.

Η αντεπίθεση για μας αρχίζει από την Τετάρτη. Δεν μπορείς να δουλέψεις με 11 ποδοσφαιριστές σαν προπονητής, να κάνεις τις επιλογές σου και να προσπαθήσεις να γυρίσεις το παιχνίδι. Συγχαρητήρια για την φιλοξενία και στον Απόλλωνα. Εύχομαι να προλάβει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος. Για την ομάδα μου εύχομαι να συσπειρωθούμε όλοι, παίκτες, φίλαθλοι και παράγοντες και αυτή η μεγάλη ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ