Οι δηλώσεις Γκουτσίδη και Σκαρτσίλα μετά τον αγώνα

Οι δηλώσεις Γκουτσίδη και Σκαρτσίλα μετά τον αγώνα :

Παναγιώτης Γκουτσίδης: «Πολύ σημαντικός βαθμός, ειδικά για τους παίκτες, οι οποίοι πήραν αυτό το αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε με αυτές τις ψυχές. Εάν η διοίκηση δε βρει λύση, εγώ δεν μπορώ να στηρίξω άλλο αυτή την κατάσταση. Εάν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες.

Ο Αρναρέλλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με ταλέντο, δουλευταράς και θα βοηθήσει τη Δόξα. Ο Αθανασίου έχει ποδοσφαιρικό θράσος, ωριμότητα, ταλέντο και αξίζει κάτι παραπάνω.

Η Δόξα επανδρώθηκε πολύ αργά με ποιοτικό υλικό. Θέλει χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και να δουλέψουν οι μηχανισμοί της».Λεωνίδας Σκαρτσίλας: «Έχουμε άλλα προβλήματα που μας καίνε αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, είναι μάγκες, έκαναν κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε όλους. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαστε στην ίδια μοίρα. Το μπαλάκι είναι πλέον στη διοίκηση για να δει τι θα κάνει, ώστε να υπάρχει μέλλον σε αυτή την ομάδα».

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ