Παναιγιάλειος: Οι δηλώσεις Γκουτσίδη – Σπανού – Ντούνη – Σταματή μετά τον αγώνα

Οι δηλώσεις Γκουτσίδη – Σπανού – Ντούνη – Σταματή μετά τον αγώνα:

Παναγιώτης Γκουτσίδης: «Πραγματικά σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη δυναμική και εξαιρετικούς παίκτες, που από το τίποτα μπορούν να βάλουν γκολ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Περιορίσαμε τον Άρη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτος στόχος είναι να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Είπα στα παιδιά ότι είναι ένας βαθμός αλλά είναι σαν τρίποντο ψυχολογίας. Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έβγαλε πράγματα. Στο αμυντικό μας παιχνίδι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και αυτό που μας μένει είναι το επιθετικό κομμάτι, κυρίως στην κατοχή και τη μεταφορά μπάλας. Οι ευκαιρίες όλες χάνονται και όλες μπαίνουν Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Δημήτρης Σπανός: «Δεν ξέρω αν περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο, πήγαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο».

Μάρκος Ντούνης: «Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δεν θέλω να σας πω δικαιολογίες, αλλά η ομάδα ήταν κουρασμένη. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε κάθετο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες φάσεις και στο τέλος κινδυνέψαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε φαβορί σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα μείνουμε πρώτοι ως το τέλος».

Ανδρέας Σταματής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το ξέραμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αλλά ήμασταν καλά διαβασμένοι. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και απειληθήκαμε μόνο με στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με το 0-0. Τώρα στη διακοπή θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να έχουμε μια συνέχεια που αρμόζει στο ρόστερ και στην ιστορία της ομάδας».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ