ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ώρα ντέρμπι με τον κόσμο στο πλευρό του

Η ώρα για το ντέρμπι της Αχαϊας έφτασε, αφού την Κυριακή στις 17:00, ο Παναιγιάλειος φιλοξενείται στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Πρόκειται για ένα ματς που έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά βλέμματα, αφού και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

 

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο κόσμος της Πάτρας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αφού στο γήπεδο της Αγυιάς θα βρεθούν περίπου 6.000 οπαδοί της ομάδας. Η φετινή καλή πορεία της ομάδας που την έχει φέρει μέχρι στιγμής στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και το όνομα του Παναιγιαλείου έχει ξεσηκώσει τις τάξεις των φίλων της Παναχαϊκής. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι οι Πατρινοί θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Στον Παναιγίαλειο, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει κάποια ερωτηματικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους Τσερκέζο και Ρέλλα που υποφέρουν από τραυματισμούς, ενώ πρόβλημα που δεν φαίνεται να είναι σημαντικό έχει και ο Σκαρτσίλας. Στη θύρα 2 του γηπέδου της Αγυιάς θα βρεθούν και οι φίλοι του Παναιγιαλείου και πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την γηπεδούχο ομάδα, οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, προκειμένου να διευκολυνθούν, θα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο διαμέσου των οδών Αγίας Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου. Ακολούθως, θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ΜΟΝΟ από το εκδοτήριο της Θύρας εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Καρπασίας (δεξιά της κεντρικής εισόδου). Θα καθίσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος βρίσκεται πάνω από το κυλικείο του γηπέδου.
Το εκδοτήριο θα ανοίξει δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 3μ.μ., και τα εισιτήρια στη συγκεκριμένη Θύρα θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μακρυπόδης με βοηθούς τους Μεσσήνη και Οικονόμου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παπαδόπουλος, όλοι από τον σύνδεσμο Αχαϊας.

Ο αγώνας που ξεκινά στις 17:00 θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ 99,2 ή στο www.radioaigio.gr.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ