ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν

Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη του Παναιγιαλείου ενόψει της νέας σεζόν, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Με αντίπαλο το χρόνο ο νέος τεχνικός των Αιγιωτών Παναγιώτης Τζαναβάρας καλείται να πλαισιώσει το ρόστερ και να "χτίσει" μια ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν 11 ποδοσφαιριστές. Ήδη οι περισσότεροι έχουν κληθεί να ανανεώσουν, ενώ οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, το παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας, Ρέλλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σταμογιάννος, ενώ θα προωθηθεί από την ομάδα ο Νέων ο 19χρονος μέσος Απόστολος Στίκας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Ακπαρίδης, Νάστος, Μωυσίδης, Σεχολάρι, Καμινιώτης, Μυλωνόπουλος και Διαμαντόπουλος.

Πλην του Παπαδόπουλου που επιστρέφει στο Αίγιο μετά τον δανεισμό του στην Αχαϊκή, το δρόμο της επιστροφής έχει πάρει και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσάπαλος ο οποίος έπαιξε στη Δόξα Μανωλάδας επίσης υπό τη μορφή δανεικού.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ