Παναιγιάλειος: Και τώρα.. προπονητής και παίκτες!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναιγιάλειο, με την αγωνία και την αβεβαιότητα  (και την μη ενημέρωση-κάποια στιγμή θα αναλυθεί) να λαμβάνουν τέλος όσον αφορά την αυριανή μέρα στην «μελανόλευκη» ΠΑΕ, έπειτα και από τις  χθεσινές δηλώσεις του κ. Αντώνη Ρέλλα στο flnews.gr.

Φυσικά τώρα δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμο… έδαφος σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με προπονητή και με την συμπλήρωση του ρόστερ εν όψει της δύσκολης και  απαιτητικής χρονιάς που έρχεται.

 Το «Aigio all sports» από συνομιλίες που είχε με προπονητές από την κατηγορία, έμαθε ότι το νέο πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να αρχίσει στις 6 Οκτωβρίου. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για την «μελανόλευκη»  ομάδα, ώστε να είναι έτοιμη με την… σέντρα του πρωταθλήματος.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τον νέο… τιμονιέρη της Αιγιώτικης ομάδας, πληροφορίες λένε ότι ο κ. Ρέλλας σήμερα ή αύριο θα έχει επαφές με προπονητή που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες του Βορείου ομίλου.

Στο μέτωπο των ποδοσφαιριστών, ο μόνος που δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι ο Σταμoγιάννος, με τα υπόλοιπα συμβόλαια να έχουν λήξει. Φυσικά εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν κατανόηση και περίμεναν τις όποιες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος παρόλο που πολλοί από αυτούς είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, τις οποίες ωστόσο και απέρριψαν.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές από την περσινή περίοδο, με μόνο πέντε από αυτούς να αποτελούν ήδη παρελθόν από τους «μελανόλευκους». Ο λόγος για τους Μίλιεβιτς, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Αθανασόπουλο και Ντος Σάντος. Ωστόσο, η σημαντική απώλεια για την ομάδα του Αιγίου ουσιαστικά ήταν δύο, βάση τη φιλοσοφία και το σκεπτικό   της διοίκησης, αυτές του Πολ Ουρτάδο και του Κρίστιαν Μίλιεβιτς και αυτές όμως με ερωτηματικό.Για την περίοδο 2015-16 πάντως, η λογική λέει ότι οι ποδοσφαιριστές που ήταν βασικά στελέχη πέρυσι, θα συνεχίσουν και φέτος στην ομάδα του Αιγίου.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τουλάχιστον 14 με 15 ποδοσφαριστές θα αποτελούν και το φετινό ρόστερ των «μελανολεύκων».

Από εκεί και πέρα, με τα υπάρχον δεδομένα,  ο Παναιγιάλειος για την συμπλήρωση του ρόστερ του,  θα πρέπει να… κινηθεί περισσότερο για τερματοφύλακα (πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη επαφές με τον Πονηρό (που πέρυσι έπαιζε στην Ερμιονίδα), σέντερ φορ και φυσικά να κοιτάξει … παίκτες  για την μεσαία γραμμή. Ειδικά , για το… κέντρο της ομάδας , με το βάρος να … πέφτει πιο πολύ σε έναν επιτελικό μέσο που θα οργανώνει το παιχνίδι της «Μαύρης Θύελλας» αλλά και σε ένα «βαρβάτο» σέντερ φορ ο οποίος θα μπορεί  με ευκολία να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα … δίχτυα, να έχει δηλαδή το εύκολο γκολ.  Μετέπειτα, οι όποιες  προσθήκες χρειαστούν  από εισήγηση του νέου κόουτς ή στο κέντρο ή στην άμυνα (ακόμα και για περιφερειακό επιθετικό)  θα υλοποιηθούν για το καλό της ομάδας, με σκοπό ο Παναιγιάλειος να είναι και πάλι έτοιμος και ανταγωνιστικός εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ