Κουρμπανάς:"Κρατάμε χαμηλούς τόνους"

Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο προπονητής του Παναιγιαλείου, ζητώντας παράλληλα από όλους, να κρατήσουν χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά, όσα είπαν οι δύο τεχνικοί.

Ν. Κουρμπανάς (προπονητής Παναιγιαλείου): Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και χρειάζεται πολύ καλό χειρισμό από όλους στη συνέχεια. Πρέπει να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας που ήταν για ακόμη μια φορά μαζί μας. Επιστρέφω σε ένα γήπεδο που έζησα καλές στιγμές πριν από έντεκα, δώδεκα χρόνια και δεν το είχα επισκεφθεί από τότε ποτέ. Υπάρχουν γλυκιές αναμνήσεις. Παραμένουν όλα ανοικτά, αλλά θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να γίνει ωραίο πρωτάθλημα στις αγωνιστικές που απομένουν και ο καθένας από την πλευρά του να δώσει το καλύτερο. Το λέω επειδή δεν το σχολίασα, αλλά η διαιτησία είχε κάποιες παραφωνίες στο σημερινό παιχνίδι. Πρέπει όλα να είναι εντάξει από όλους. Την είσοδό στην τετράδα θα πάρουν οι ομάδες που θα δουν όλα τα παιχνίδια σοβαρά μέχρι το τέλος και φυσικά θα κριθούν πολλά από τις λύσεις που διαθέτουν, τις τιμωρίες και τις απουσίες που θα υπάρξουν σε αυτά τα παιχνίδια».

Κρίστο Βαζέχα (προπονητής Καλλιθέας): «Μετά από έξι ματς χωρίς νίκη έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά και να μπούμε στο παιχνίδι πιο επιθετικά. Ξεκινήσαμε με δύο καθαρούς επιθετικούς και δεν μας βγήκε. Κάναμε ίσως το χειρότερο ημίχρονο που έχουμε κάνει ποτέ. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις το παιχνίδι μετά από ένα σκορ που είναι στο 2-0. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν μέχρι το τέλος για την ισοπαλία και δεχθήκαμε το τρίτο γκολ στο τέλος για να τελειώσουν όλα. Συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτε. Υπάρχουν αρκετά ματς μπροστά μας και θεωρητικά έχουμε εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται και η ομάδα να πάρει μπροστά».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ