Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ  του Σαββάτου η αποστολή του Παναιγιαλείου, για το σημαντικό  εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα (Κυριακή, 18.00). Οι «μελανόλευκοι» αναχώρησαν από το Αίγιο χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συγκεκριμένα, τους Αργυρόπουλο, Λαζανά, Αγουρίδη και Τσάπαλο. Εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθέντας Καλλιακμάνης.

Στην αποστολή, η οποία κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας συμπεριλήφθηκαν οι: Ανδρούτσος, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Ιωάννου, Σούλης, Ακπαρίδης, Νάστος, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Χρυσοφάκης, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Μπούνας, Κατσικοκέρης, Μανδύλης, Γ. Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ατματσίδης.

Στην Καλλιθέα,  ο Κρίστο Βαζέχα υπολογίζει και πάλι στους Χαϊκάλη και Καλαμιώτη που εξέτισαν τις ποινές τους. Αμφίβολοι είναι οι Μουσταφίδης, Πούλγκα που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα του Φαμπρίς, ο οποίος λόγω στομαχικών διαταραχών έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τον τιμωρημένο Πίκολο.

Οι «γαλάζιοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο, όπου και θα διανυκτερεύσει. Στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν οι: Λυμπερόπουλος, Μιχελής,  Παγώνης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Μουσταφίδης, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Ρουσάκης, Χαϊκάλης, Πούλγκα, Μπριλάκης, Μιχαλόπουλος, Μαουαγιέ,  Ποζίδης, Τσώνης, Αρναρέλης, Σταύρου, Γκαλάν, Καραλής.

Saitis Home Έπιπλα