Κουρμπανάς: "Μακρύς ο δρόμος"

Κουρμπανάς: "Μακρύς ο δρόμος" Χαμηλούς τόνους κρατά ο έμπειρος κόουτς, παρά τη νέα νίκη του ΠαναιγιάλειουΟ τεχνικός της ομάδας του Αιγίου δήλωσε μετά την επικράτηση επί του Αστέρα Μαγούλας: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το αγωνιστικό μέρος.

Στο α΄ ημίχρονο κινηθήκαμε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ στο δεύτερο μέρος και ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο δεν είμαστε καλοί, χάθηκαν μαρκαρίσματα, ωστόσο δεν απειληθήκαμε με εξαίρεση τη φάση του δοκαριού στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, έχει μεγάλες απαιτήσεις και δεν μπορείς να επαναπαυθείς. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, δυνατή με αρχή και τέλος και έως ένα σημείο μας δυσκόλεψε. Δεν μπορούμε να χαρούμε διότι όταν έχεις ένα στόχο είσαι υποχρεωμένος να κοιτάξεις το επόμενο παιχνίδι.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που και σήμερα στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και πειθαρχία διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί τα πράγματα να έρθουν ανάποδα. Θα δούμε που θα φθάσει διότι όπως είπα ο δρόμος είναι δύσκολος και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα