ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ:"Παράδειγμα προς μίμηση ο Παναιγιάλειος"

Το εγκώμιο του Παναιγιάλειου έπλεξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Πριόνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Να έρθουν στο Αίγιο να δουν πως γίνονται οι ομάδες»!

Αναλυτικά οι δύο προπονητές δήλωσαν:

Α. Πριόνας (προπονητής Αστέρα Μαγούλας): «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιγιάλειο για την άψογη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια για τη σημερινή διαιτησία. Επειδή στο ποδόσφαιρο κάποιοι συνηθίζουν να λένε και να προβάλουν μόνο τα άσχημα πράγματα, πρέπει σήμερα να πούμε και τα καλά. Το παράδειγμα του Παναιγιάλειου δείχνει πως φτιάχνεται μία πολύ καλή ομάδα. Πολλοί πρέπει να έρθουν στο Αίγιο για να δουν πως γίνονται οι ομάδες. Έρχομαι σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος τα 3-4 τελευταία χρόνια και γνωρίζω τα προβλήματα που είχε ο Παναιγιάλειος μέχρι πρόσφατα.Σήμερα είδα άλλα αποδυτήρια, μία διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα, προπονητή και παίκτες που είναι για τρίτη χρονιά μαζί κι ένα υπέροχο κόσμο που σχεδόν γέμισε το γήπεδο. Αξίζουν πραγματικά όλοι συγχαρητήρια και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει τόσο, όταν χάνω από μία τέτοια ομάδα. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και για τη σημερινή του νίκη. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν εκπληκτικός και στο β΄ προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Ο Παναιγιάλειος είχε πολύ καλή ψυχολογία, αφού προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, μας αιφνιδίασε στην αρχή του αγώνα και παραλίγο στο πρώτο μέρος το σκορ να ήταν μεγάλο. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 45΄, αλλά ο τερματοφύλακας έκανε μία πολύ καλή και δύσκολη απόκρουση. Στο β΄ ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και είχαμε ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η φιλοσοφία μου είναι όταν μία ομάδα είναι καλή θα βρει το δρόμο της και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει με την ομάδα μου. Σε κανένα άλλο ματς αντίπαλός μας δεν ήταν καλύτερος από μας, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα».

Ν. Κουρμπανάς (προπονητής Παναιγιάλειου): «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το αγωνιστικό μέρος. Στο α΄ ημίχρονο κινηθήκαμε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ στο δεύτερο μέρος και ειδικότερα στο πρώτο 20λεπτο δεν είμαστε καλοί, χάθηκαν μαρκαρίσματα, ωστόσο δεν απειληθήκαμε με εξαίρεση τη φάση του δοκαριού στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο δρόμος είναι δύσκολος, έχει μεγάλες απαιτήσεις και δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, δυνατή με αρχή και τέλος και έως ένα σημείο μας δυσκόλεψε.

Δεν μπορούμε να χαρούμε διότι όταν έχεις ένα στόχο είσαι υποχρεωμένος να κοιτάξεις το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που και σήμερα στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και πειθαρχία διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί τα πράγματα να έρθουν ανάποδα. Θα δούμε που θα φθάσει διότι όπως είπα ο δρόμος είναι δύσκολος και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.»

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα