ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ...

kkourbanasΑναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καισαριανής. Νίκος Κουρμπανάς: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Γλυφάδα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήμασταν διαβασμένοι για το σημερινό ματς. Πετύχαμε δύο γκολ. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και τον κόσμο που για ακόμη μια φορά ήταν στο πλευρό μας.

Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, βρισκόμαστε ακόμη στην 3η αγωνιστική όμως και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Απο εκεί και πέρα, η κακία είναι ένα πολύ άσχημο συναίσθημα και ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσεις είναι να συνεχίσεις τις καλές εμφανίσεις».

Τάκης Γκώνιας: «Ήταν μία πεντακάθαρη νίκη. Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την αποκλειστική ευθύνη την έχω εγω. Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μου δεν μπορούσαν να παίξουν το αναμενόμενο. Δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα στα τρία μέτρα. Ζητήσαμε χθες να βρέξουν τον αγωνιστικό χώρο και δεν έγινε. Δεν μας εμπνέει το συγκεκριμένο γήπεδο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαστε μία ομάδα 6 εβδομάδων και πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να φτάσουμε στον στόχο μας».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ