ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα τής Κυριακής

Από την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώθηκαν οι τιμές που θα ισχύσουν στα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή (4 μ.μ.) με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων.

Συγκεκριμένα, η τιμή θα είναι 10 ευρώ (γενική είσοδος) για όλες τις Θύρες του Σταδίου. Μοναδική εξαίρεση οι θέσεις στην εξέδρα των επισήμων, όπου το εισιτήριο θα τιμάται 15 ευρώ. 5 ευρώ η είσοδος για Γυναίκες, Στρατιώτες, Φοιτητές και Μαθητές Λυκείου. ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους, ώστε να διατηρηθεί ο πολιτισμός στις κερκίδες και να αποφευχθούν βωμολοχίες και διάφορα επεισόδια, προσβλητικά για τους φιλοξενούμενους. "Ο αγώνας της Κυριακής είναι ο πρώτος εντός έδρας για τον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Άλλαξαν πολλά από την προηγούμενη συμμετοχή τής ομάδας μας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία τής χώρας. Η Πολιτεία, σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια Αρχή, τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θεσπίζοντας πολύ αυστηρές ποινές για όσους προκαλούν επεισόδια ή παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα. Ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας πάντα στήριζε την ομάδα μας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα πράξει και τώρα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ – ΠΙΘΑΝΟΝ – ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»  ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ".

Saitis Home Έπιπλα