ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: «Σκόρπισαν» χαμόγελα αισιοδοξίας οι "μικροί" της Κ17

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στο «παρθενικό» τους παιχνίδι, φορώντας τη «μελανόλευκη» φανέλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του Παναιγιαλείου, που το απόγευμα του Σαββάτου αγωνίστηκαν κόντρα στον Αχιλλέα Καμαρών στη φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Τέμενης.


Οι «πιτσιρικάδες» του Αλέξη Σπυρόπουλου ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα που αποτελείται από αρκετούς έμπειρους παίκτες, όμως αυτό δεν τους πτόησε καθόλου! Αντιθέτως, κατάφεραν να «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το οποίο δικαιωματικά τούς ανήκει, αρκεί να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν σκληρά κάτω από τις οδηγίες τού τεχνικού team.
Οι «μελανόλευκοι» μπόρεσαν να «γυρίσουν» το εις βάρος τους 0-1 και να προηγηθούν με 2-1 πριν ισοφαριστούν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη τού πρώτου μέρους, στη διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξης Σπυρόπουλος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, ωστόσο το 2-2 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα όπου οι «μικροί» τού Παναιγιαλείου έδειξαν ότι διαθέτουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Σαφώς ικανοποιημένος ο Αιγιώτης τεχνικός, που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και συστήματα, προκειμένου να «τσεκάρει» την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως επέδειξαν μια αξιοζήλευτη (για την ηλικία τους) πειθαρχία.

Saitis Home Έπιπλα