ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2013 -2014, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως ο Παναιγιάλειος τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία (Β΄ Εθνική), οι τιμές παρέμειναν ιδιαίτερα προσιτές, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσέφερε μεγάλες χαρές την τελευταία διετία.


Τα εισιτήρια τιμώνται 100 (απλό), 200 (V.I.P.) KAI 50 ευρώ (γυναικείο) και περιλαμβάνουν τους 13 εντός έδρας αγώνες της νέας περιόδου. Όπως διευκρίνισε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος, στην (απίθανη) περίπτωση κατά την οποία, το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 20 και πλέον ομάδων, το εισιτήριο θα ισχύσει μόνο για τον πρώτο γύρο και ο κάτοχός του θα πρέπει στη συνέχεια να καταβάλει το 50% επιπλέον της αρχικής του τιμής, προκειμένου αυτό να διατηρηθεί σε ισχύ. Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως πέρυσι, έτσι και τη νέα χρονιά, θα υπάρχουν παροχές και δώρα για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, γεγονός που μειώνει ακόμη περισσότερο την – έτσι κι αλλιώς χαμηλή – αρχική τους τιμή.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων (χορηγών) των εισιτηρίων και συγκεκριμένα, η κα Δέσποινα Τσαχρίδου (PIZZA IQ), ο κ. Νίκος Φράγκος (ελαστικά Fragos tyres), ο κ. Παναγιώτης Παναγόπουλος (COSMOS TOOLS expert) και ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος (Κρίνος), οι οποίοι εξήραν το έργο των ανθρώπων της διοίκησης, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, αλλά και τον απλό κόσμο που στηρίζει το έργο τους, υποσχέθηκε πως όλα τα μέλη της διοίκησης θα συνεχίσουν με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια το έργο που ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι καλώντας όλη την Αιγιάλεια να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.
Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο δημοτικό στάδιο και από τα μέλη της διοίκησης.

Saitis Home Έπιπλα