ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πρώτη προπόνηση...σαν έναρξη πρωταθλήματος!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

 

Σε μια πανηγυρική φιέστα μετατράπηκε η "πρώτη" του Παναιγιαλείου για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς πάνω από 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου για να υποστηρίξουν τη "Μαύρη Θύελλα" και να δουν παράλληλα τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της αιγιώτικης ομάδας,

που για πρώτη φορά προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά και του νέου βοηθού του Παύλου Ανωγιάτη. Η ατμόσφαιρα θύμιζε έναρξη πρωταθλήματος και πραγματικά περίσσευε το κέφι και ο ενθουσιασμός.


Αντώνης Ρέλλας: «Σταθείτε δίπλα στην ομάδα με υπομονή και καλοπροαίρετη κριτική»


«Ευχόμαστε καταρχάς υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε υπερήφανους», τόνισε απευθυνόμενος στους Αιγιώτες φιλάθλους ο κ. Ρέλλας, που ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί με υπομονή και καλοπροαίρετη κριτική για ακόμα μια φορά στο πλευρό τής ομάδας.


Αμέσως μετά τα «ηνία» πήρε ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς, ενώ η «πρώτη» ολοκληρώθηκε με χαλαρό δίτερμα μεταξύ των 21 ποδοσφαιριστών, μα προπαντός με την ευχή για εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει οι διοικούντες. Στόχοι που είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν, εάν υπάρξει σωστή οργάνωση, συνεργασία, πολλή και σκληρή δουλειά, στοιχεία τα οποία διακατέχουν τους ανθρώπους που ορίζουν εδώ και ένα χρόνο περίπου τις τύχες τού ιστορικού Παναιγιάλειου.

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα, το νέο απόκτημα του Παναιγιαλείου θα είναι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του filodimos.gr, ο πολωνός επιθετικός Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λάρισα.

 

 

 

 

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα