Παναιγιάλειος: Το δύσκολο ταξίδι της Γ' εθνικής ξεκινά...

Την Κυριακή 30/9 ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και μαζί του ξεκινά και ο Παναιγιάλειος αυτό το δύσκολο ταξίδι με σκοπό για αρχή να παραμείνει στην κατηγορία και αν έρθει κάτι καλύτερο φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενο.

Στις τάξεις της ομάδας του Αιγίου από τη μια επικρατεί μια στενοχώρια με όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά, καθώς ο σύλλογος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην Football League και έπειτα από χρόνια πήρε το δρόμο για τα "αλώνια" της Γ' εθνικής. Σαν να μην έφτανε αυτό, για ακόμα ένα καλοκαίρι είχαμε διοικητική αστάθεια, ώσπου στο παρά πέντε βρέθηκε ο κ. Μπαλαφούτης με τους συνεργάτες του για να τρέξουν την ομάδα στο πρωτάθλημα, καθώς υπήρχε και η σκέψη για συμμετοχή στο τοπικό. Πλέον ο Παναιγιάλειος βαδίζει συντηρητικά και κοιτάζει για αρχή την παραμονή του, αφού όπως και να το κάνουμε πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, αφού πέφτουν έξι ομάδες. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έχοντας σχεδόν συμπληρώσει όλο το ρόστερ, θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι. 

Ο Παναιγιάλειος για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' εθνικής θα ταξιδέψει στη Ρόδο με σκοπό να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διαγόρα, μια ομάδα που φιγουράρει σαν ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Το ματς θα ξεκινήσει στις 13:30. Ο Κώστας Περράκης από τον σύνδεσμο της Αθήνας ορίστηκε  να διευθύνει το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Διαγόρα Ρόδου και τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μπαλιάκας από τον σύνδεσμο Κοζάνης και Καραγιαννίδης από τον σύνδεσμο των Αθηνών. 

Saitis Home Έπιπλα