ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Και τώρα τι;

Η χρονιά για τον Παναιγιάλειο τελείωσε πρόωρα λόγω των δυο τελευταίων αγώνων με Βέροια και Αχαρναϊκό και τελείωσε με το χειρότερο τρόπο, δηλαδή τον υποβιβασμό!

Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και με δηλώσεις περί ανόδου αλλά έγινε το εντελώς αντίθετο. Η προηγούμενη χρονιά τελείωσε με τον Δημήτρη Σπανό να είναι αυτός που όλοι πιστεύαμε θα κυβερνούσε το καράβι για να έρθει το μεγάλο βήμα, όμως ξαφνικά και χωρίς πολλές εξηγήσεις αποτέλεσε παρελθόν. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έκανε την προετοιμασία και έφυγε πριν καν δώσει επίσημο αγώνα. Ο Νίκος Κουρμπανάς ήταν ο επόμενος αλλά και αυτός δεν έκατσε πολύ για να έρθει υπηρεσιακός ο κ. Σπυρόπουλος και να τον αντικαταστήσει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Κάπου εδώ έχουμε αλλαγή σελίδας για τη διοίκηση Ρέλλα που έφερε ως επενδυτές την ομάδα των Γκάμαρη- Κασκαντίρη με φόντο τον Αιγύπτιο Αλί, ο οποίος εμφανίστηκε στο Αίγιο την Μ. Τετάρτη. Μαζί τους ήρθε προπονητής ένας ακόμα παλιός γνώριμος, ο Πέτρος Δημητρίου με σκοπό να σώσει την ομάδα έχοντας μόλις εννέα παίκτες! Το έργο ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο. Έγινε ένα "παιδομάζωμα" για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, όμως δεν ήταν αρκετό για να σωθεί η χρονιά.

Πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ' εθνική, κάτι που όπως πήγε το πράγμα ήταν και καλύτερο, αφού γλιτώνει τις 5άρες και τις 7αρες. Διοικητικά, οι πληροφορίες λένε πως ο Αλί πήρε το 53% των μετοχών του Παναιγιαλέιου και θα είναι αυτός μαζί με τον Μορσέντι που θα τρέξουν την ομάδα. Μάλιστα τα νέα αφεντικά είναι σε αναζήτηση συνεργατών που θα αναλάβουν το σύλλογο αλλά και σε αναζήτηση προπονητή. Το ζητούμενο πια είναι να μην ξαναπεράσει τα ίδια ο σύλλογος και επιτέλους να υπάρχει διοικητική σταθερότητα αφού τα τελευταία χρόνια η ομάδα ταλαιπωρείται με αποτέλεσμα να φύγει και ο κόσμος μακρυά από το γήπεδο και να μην πιστεύει κανέναν που έρχεται με ενδιαφέρον να αγοράσει την ομάδα.

Saitis Home Έπιπλα