ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντροπή, ντροπή, ντροπή...

Τι να πει και τι να γράψει κανείς για το διασυρμό της ομάδας του Παναιγιαλείου σήμερα το απόγευμα από τον ΟΦΗ, αφού δέχθηκε επτά (!) γκολ από τους Κρητικούς.

Ο σύλλογος που περνάει από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του οικονομικά, πήγε στην Κρήτη την τελευταία στιγμή και όπως ήταν αναμενόμενο για πολλούς έχασε αλλά το θέμα δεν είναι μόνο ότι έχασε αλλά στην ουσία γνώρισε την πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν χωράνε πολλά για σχολιασμό, αφού ο ΟΦΗ σαν πρωτοπόρος δε θα χαριζόταν σε κανέναν Παναιγιάλειο, όμως οι παίκτες και ο προπονητής έπρεπε να έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι παίκτες του Ν. Παπαδόπουλου έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι και έβαζαν γκολ όποια στιγμή ήθελαν. Τελικά το έκαναν και το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα, 7-0! Ο Παναιγιάλειος έχει ένα ακόμα παιχνίδι στην Κρήτη τη Δευτέρα απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και όλοι ελπίζουμε να μην δούμε την ίδια εικόνα. Αγωνιστικά ο υποβιβασμός είναι πιο κοντά από ποτέ και λέμε αγωνιστικά γιατί όλοι έχουμε ακούσει τα περί αναδιάρθρωσης που μόνο έτσι μπορεί να κρατήσει τον σύλλογο στην κατηγορία. Βέβαια τα ερωτήματα είναι πολλά για την επόμενη μέρα και ποιος θα είναι αυτός που θα σώσει τον Παναιγιάλειο. Από την αρχή της χρονιάς ζούμε μια φαρσοκωμωδία. Από το χτίσιμο της ομάδας με έναν προπονητή που ήθελε να κάνει διακοπές αλλά τελικά είπε να τις κάνει κάπου στο Πήλιο με την προετοιμασία της ομάδας. Μετά στη νέα αναζήτηση προπονητή, φέραμε τον χρόνο πίσω με τον Νίκο Κουρμπανά να μην είναι τελικά αυτός που θα έφερνε ισορροπία στην εικόνα της ομάδας. Η επόμενη λύση ήρθε πάλι από το παρελθόν και άκουγε στο όνομα Γκουτσίδης αλλά λίγο μετά την πρόσληψή του ξεκίνησε το σήριαλ με τα διοικητικά. Παραίτηση Ρέλλα για ακόμα μια φορά και αναζήτηση για τον νέο επενδυτή που θα σώσει την ομάδα. Έχουμε ακούσει πολλά, έχουν γραφτεί πολλά αλλά ακόμα δεν έχουμε δει φως. 

Στην τωρινή κατάσταση περιμένουμε τα νέα από την Αίγυπτο αλλά και από εκεί ακόμα αναμένουμε στο ακουστικό μας. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι, κάτι όμως που δεν τους δίνει το απόλυτο άλλοθι για την ντροπιαστική σημερινή εικόνα. Η διοίκηση αναιρεί τους παίκτες και οι παίκτες τη διοίκηση. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό και κυρίως κάποιος να βγει υπεύθυνα να πει την αλήθεια στον κόσμο που πονάει για αυτή την ομάδα. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους, παλιούς και νέους. Είναι κρίμα ένας τόσο ιστορικός σύλλογος να διασύρεται...

 

     

Saitis Home Έπιπλα