Μέτρα ασφαλείας στο Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή: Πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια

Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου. Τον Παναιγιάλειο εκπροσώπησε ο κος Δημήτρης Μπαλαφούτης και την Παναχαϊκή ο υπεύθυνος ασφαλείας κος Πανοθιώκας. Η σύσκεψη έγινε με την επίβλεψη της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας, και του Α.Τ. Αιγίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Α.Δ. Αχαΐας έχει γίνει πρόταση στο υπουργείο αθλητισμού να απαγορευθεί η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και αναμένεται να γίνει αποδεκτή από το αρμόδιο υπουργείο.

Για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής θα διατεθεί η ΘΥΡΑ 2 του γηπέδου (δυτική εξέδρα), με το εισιτήριο να κοστίζει 10 €, ενώ ο αριθμός των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο χώρο θα είναι 500.

Οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου θα καταλάβουν τις ΘΥΡΕΣ  1 και 3  με το εισιτήριο να κοστίζει 5 € και 10 € αντίστοιχα, ενώ  ανάμεσα στην ΘΥΡΑ των επισήμων και των φιλοξενουμένων θα υπάρχει κενός χώρος για τη ασφάλεια  του αγώνα και των θεατών.

Τα μέτρα τάξης θα ξεκινήσουν τρεις ώρες νωρίτερα (14:00), ενώ οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις (15:30).

Τέλος θα υπάρξει και αποκλεισμός για τη στάθμευση των αυτοκίνητων σε μια μεγάλη ακτίνα περιμετρικά του σταδίου.

 

    Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος από την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα θέσει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του συγκεκριμένου παιχνιδιού και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.

Saitis Home Έπιπλα