Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναιγιαλείου Γ.Σ. το οποίο στελεχώνουν οι: Boris King, Δήμος Κασκαντήρης, Γιώργος Γκάμαρης, Ευάγγελος Μερκούρης, Γιώργος Μπάστας, Βασίλης Μανωλόπουλος, Alacousos Michael, Δημήτριος Σαρλής και Ουρμπάνι Ελένη.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ενημερώνει ότι ο φιλικός αγώνας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 με αντίπαλο την ομάδα του Διαγόρα Βραχναιίκων στην Πάτρα, θα διεξαχθεί τελικά την ίδια ημερομηνία και ώρα στο γήπεδο Καμαρών.

Με ακόμα μια νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο των Καλαβρύτων με 3-2 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο πιο σημαντικό από τα ματς που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ο Παναιγιάλειος υποδέχεται την Κυριακή την ομάδα του Αγίου Βασιλείου στις 15:30 στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

Με το ευρύ 0-5 πέρασε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Κυριακής από τα Καλάβρυτα και αύξησε τη βαθμολογική του διαφορά από τον Αετό Πατρών που ηττήθηκε από τον πολύ καλό Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 3-0.

 

     

Saitis Home Έπιπλα