Με μετάλλια ξεκίνησε και το 2018 για τον "Αθηνόδωρο"

Με ένα λεωφορείο γεμάτο από αθλητές έγινε η μετάβαση των αθλητών του Αθηνόδωρου την Κυριακή 28-1-2018 στο δάσος της Στροφυλιάς Αχαΐας (Καλογριά) για το περιφερειακό πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, καθώς η συμμετοχή του Αθηνόδωρου ήταν από τις μεγαλύτερες στους αγώνες.

Παραδοσιακά, βέβαια, σε αυτούς τους αγώνες κάθε χρόνο ο Αθηνόδωρος πρωταγωνιστεί και στις διακρίσεις. Φέτος, μάλιστα, πολλοί αθλητές κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επιδόσεις και έξι συνολικά αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Επιγραμματικά, οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια ήταν οι εξής: Η Χρύσα Παπαπέτρου κέρδισε το ασημένιο στα 500 μέτρα της κατηγορίας Μίνι Κοριτσιών, ο Ανδρέας Γεωργίου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 1.000 μέτρα της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄, ο Αποστόλης Χαντζής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 4.000 μέτρα Παίδων, ο Δημήτρης Γκραικιώτης το χρυσό μετάλλιο στα 6.000 μέτρα Εφήβων, ο Σπύρος Ιατρόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 8.000 μέτρα Νέων Ανδρών, ενώ αντίστοιχα στα 8.000 μέτρα Ανδρών, ο Δημήτρης Τασσόπουλος κατέκτησε κι αυτός το ασημένιο μετάλλιο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους σε αυτούς τους αγώνες. Κέρδισαν μια ωραία αγωνιστική εμπειρία και ταυτόχρονα όλοι χάρηκαν την εκδρομή σε αυτό το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, βέβαια, πως η πρώτη αγωνιστική παρουσία από αθλητή του Αθηνόδωρου για το 2018 αποτέλεσε η συμμετοχή του Μιχάλη Καΐπη στην ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 26-1-2018. Ο αθλητής σε αυτούς τους αγώνες με επίδοση 1 μέτρο και 75 εκατοστά ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ που κατείχε από το 2017 στον ανοιχτό στίβο.

Περισσότερες φωτογραφίες στο athinodoros.gr

 

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ