Έκοψε την πίτα του ο "Αθηνόδωρος"

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, τον πιο οικείο χώρο για την οικογένεια του Αθηνόδωρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το προηγούμενο αγωνιστικό έτος. Της εκδήλωσης προηγήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγώνας αντοχής των μικρών αθλητών της ακαδημίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές μετά τον αγώνα παρέλαβαν το μετάλλιο της συμμετοχής τους μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του 2017 από τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αθλητισμός – Πολιτισμός – Παιδεία και Κοινωνική Προστασία» κ. Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επαίνεσαν για μια ακόμη φορά τον Τοπικό μας Σύλλογο που προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας και τον τοπικό αθλητισμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Καλύτερος αθλητής για το 2017 ήταν ο Ηλίας Καραμπούλας, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10.000 μέτρα Εφήβων, οι τρεις αθλητές με την μεγαλύτερη συνεισφορά σε βαθμούς αξιολόγησης που ανέβασε τον Αθηνόδωρο στην 34η θέση της πανελλήνιας κατάταξης ήταν η Άννα Ιατροπούλου, η Κυριακή Δημητρίου και ο Δημήτρης Γκραικιώτης, ενώ ως καλύτερος μαραθωνοδρόμος για το 2017 βραβεύτηκε ο Δημήτρης Τασσόπουλος, ο οποίος στο αγώνισμα των 42 χιλιομέτρων και 195 μέτρων ήταν για λίγα μόλις δευτερόλεπτα καλύτερος από τον Μάριο Τσερεντζούλια.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018 και ακολούθησε η κλήρωση αρκετών δώρων, προσφορά καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Η λιτή αλλά σημαντική κυρίως για τους ίδιους τους αθλητές και τους γονείς τους αυτή εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα χαράς των αθλητών του Συλλόγου, κυρίως των μικρών που έφυγαν με κρεμασμένο στο στήθος τους το μετάλλιο του αγώνα, αλλά και την γενικότερη ικανοποίηση των γονιών τους, των μελών του Συλλόγου και όλων όσων παραβρέθηκαν.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ