Ο Όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική μέγας χορηγός του Τμήματος Μπάσκετ του Αστέρα Τεμένης

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης καλωσορίζει τον μέγα χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική.

''Ευχαριστούμε θερμά την «Affidea Ευρωιατρική» για την πολύτιμη στήριξη και συμβολή της στην επίτευξη των νέων στόχων μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας πολύτιμος «συμπαίκτης» και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της ομάδας μας να δημιουργήσει μία αθλητική οικογένεια που θα προβάλλει τον τόπο, θα προάγει τον αθλητισμό στην τοπική κοινωνία, θα μυήσει και παιδαγωγήσει τα παιδιά στο μπάσκετ'', τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τέμενης.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ AFFIDEA

Η Affidea (www.affidea.com) είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων πανευρωπαϊκά. Δραστηριοποιείται στις απεικονιστικές εξετάσεις, τις εξετάσεις βιοπαθολογίας και ακτινοθεραπείας με παρουσία σε 16 ευρωπαϊκές χώρες μέσα από ένα δίκτυο 228 μονάδων υγείας.Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

H Affidea Ευρωιατρική (www.affidea.gr) ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα το 2005 με στόχο την είσοδό της στην ιδιωτική αγορά των διαγνωστικών εργαστηρίων απεικόνισης και βιοπαθολογίας.

Σήμερα λειτουργεί ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων τα οποία είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Η Affidea Ευρωιατρική, με την εγγύηση αξιοπιστίας της μητρικής Affidea, ανταποκρίνεται επιτυχώς στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων στα εργαστήριά της. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στην προμήθεια, συντήρηση και αναβάθμιση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού, η Affidea εξασφαλίζει και εγγυάται υπεύθυνα ότι το προσωπικό και η τεχνολογία της παραμένουν στην πρωτοπορία με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

 

 

 

 

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ