Ο Ολυμπιακός κοντά στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Ο Ολυμπιακός κοντά στους σεισμόπληκτους της ΚεφαλονιάςΣτη δέσμευση ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τέσσερα σχολεία της Κεφαλονιάς προχώρησε γενικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος.

Τη συμπαράστασή προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς δείχνει εμπράκτως η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου ανακοίνωσε πως θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τέσσερα ιστορικά σχολεία του νησιού -στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι- από τους δύο μεγάλους σεισμούς των 5.9 ρίχτερ που έχουν γίνει τις τελευταίες 15 ημέρες.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ύστερα από επικοινωνία του Προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αναμένεται να δώσει περίπου 500.000 ευρώ. Πρόκειται για το ποσό το οποίο οι υπεύθυνοι του υπουργείου εκτιμούν πως ανταποκρίνεται στις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτίρια.

«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», ήταν τα λόγια του Γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας επεσήμαναν πως ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΑΕ οι οποίοι θα βρεθούν στην Κεφαλονιά θα είναι και μέλη του αγωνιστικού τμήματος, δηλαδή, και ποδοσφαιριστές για να προσπαθήσουν να συμπαρασταθούν στους κατοίκους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες καταστάσεις στο νησί.

πηγή:sport-fm.gr

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ