Πραγματοποιήθηκε το 4ο Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Αιγιαλείας

SKAKIΣε μια φανταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του Ξενοδοχείου Τέλης, η Ένωση Σκακιστών Αιγιαλείας διοργάνωσε το 4ο Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι Αιγιαλείας, με συνδιοργανωτή την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας.

Αγωνίστηκαν συνολικά 127 μαθητές και μαθήτριες από Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσια και Λύκεια της Αιγιαλείας.

Ο χώρος υπέροχος, ο μπουφές καταπληκτικός. 

Το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι ότι δεν υπήρξε καμία αποχώρηση μαθητή μέχρι τη λήξη των αγώνων πράγμα που δεν έχει συμβεί ξανά σε σχολικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά με 2 κάμερες στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου για να μπορούν οι γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους.

Η λήξη των αγώνων βρήκε 350 γονείς και μαθητές να χειροκροτούν.

Δόθηκαν συνολικά 16 tablet στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες κάθε τάξης, μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε τάξης.

Η κατάταξη στο ομαδικό ήταν :

Νηπιαγωγεία: 1. 6ο Νηπιαγωγείο 2.Baby House 3. 9ο Νηπιαγωγείο
Δημοτικά: 1. 10ο Δημοτικό 2. Δημοτικό Τεμένης 3. 9ο Δημοτικό
Γυμνάσια: 1. 3ο Γ/σιο 2. 4ο Γ/σιο 3. 1ο Γ/σιο
Λύκεια: 1. 2ο Λύκειο 2. 1ο Λύκειο 3. 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου

Τα αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα www.aigialeiachess.gr

Το ποδήλατο προσφορά του «Ποδηλατοδρομίου» κέρδισε ο Παπαδάκος Γιώργος.

Τυχερός της κλήρωσης της λαχειοφόρου ο κ. Αναστάσιος Αντωνόπουλος (Νο 47) τηλ. 6973243956.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος συνοδευόμενος από την επιστημονική του συνεργάτη κ. Σταθοπούλου Θεώνη, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Κλάγκος Κων/νος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κουνινιώτης Γιώργος και κ. Παναγιώτης Μπερούκας, ο πρώην σύμβουλος υφυπουργού αθλητισμού κ. Δαδιώτης Πέτρος, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Τριαντάφυλλος Κιντής, ο πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Αιγιαλείας και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο αντιπρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευση και Δ/ντής του 10ου Δημοτικού σχολείου κ. Γιώργος Μούρτζης και ο πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Ένωσης συλλόγων γονέων & κηδεμόνων κ. Μένιος Κουτρόπουλος.
Από την ΕΣΟ παραβρέθηκε ο σύμβουλος κ. Αλέξης Σπηλιόπουλος και από την ΕΣΣΠ ο σύμβουλος κ. Στάθης Μακρίδης.

Προσκεκλημένοι από τον χώρο του σκακιού, μεταξύ άλλων, ήταν και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας γκραν μαιτρ Γιάννης Νικολαϊδης, καθώς και οι νέοι παίκτες της ΕΣ Αιγιαλείας Ανέστης Μιχαηλίδης, Νίκος Τεπελένης, Ελένη Ησιόνη Νικολαϊδου.

Η Ένωση σκακιστών Αιγιαλείας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κ. Κιντή, τον κ. Ελευθεριώτη τον κ. Μούρτζη, τον κ. Κουτρόπουλο, τον επικεφαλής διαιτητή κ. Αλεξάνδρου Τάσο, τους διαιτητές κ. Μακρίδη Στάθη, Ανδριακόπουλο Απόστολο, Αργυριάδη Νεκτάριο, τον κ. Πρίντζιο Γιώργο που ήταν τεχνικός υπεύθυνος, τον κ. Ρούσο Κτιστάκη που εκτός από χορηγός μας εκτέλεσε και χρέη φωτογράφου,τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στη διαδικασία της εκδήλωσης.

Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη της διοργάνωσης τους χορηγούς μας κ. Λίνα Παπαδοπούλου(SENZA), κ. Αθηνά Πίκουλα(Φρούτα-λαχανικά), κ. Δημήτρη Μπομποτσιάρη (ξυλόφουρνος Μπομποτσιάρη), κ. Αλεξόπουλο Γιώργο (Hondos Center Kallisto spa),κ. Δημήτρη Στάϊκο (Fresh), κ. Ρόζου και κ. Πετροπούλου (σχολή μπαλέτου Salow de Ballet), τον κ. Τζάκη Γιώργο ( Ποδηλατοδρόμιο), κ. Νικόλαο Ροζή (Αναψυκτικά) και τον κ. Ρούσο Κτιστάκη (ΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ).

 

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα