Χάντμπολ: Πρεμιέρα για τις γυναίκες της Ακαδημίας των σπορ και του Πήγασου Αιγίου

Χάντμπολ: Πρεμιέρα για τις γυναίκες της Ακαδημίας των σπορ και του Πήγασου Αιγίου Θα αντιμετωπίσουν τους Άρη Νικαίας και Παναιτωλικό, αντίστοιχαΞεκινάει σήμερα (5.30 μ.μ.) τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας.

Όπως και στο αντρικό τμήμα έτσι και στο γυναικείο η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της ως ένδειξη καλής θελήσεως και θα συμμετάσχει και θα περιμένει την ΟΧΕ να ανταποκριθεί στα οφειλόμενα των προηγούμενων περιόδων έως ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αν δεν γίνει κάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού θα στηριχτεί στο «νέο αίμα» της ομάδας που είναι οι: Ε. Στεμιτσιώτη, Ε. Παλαιολόγου, Ρ. Λαζανά, Ι. Κολλιοπούλου, Α. Κωνσταντινοπούλου, Π. Σαψάνη, Ε. Ντούκα, Β. και Α. Πατακιάρα, Χ. Παπαγιάννη και στις παλιές Γ. Παπαδοπούλου, Χ. Αραβαντινού, Α. Σταματοπούλου, Ε. Δάρρα, Μ. Μπίκη, Α. Στελλάτου, Β. Βουκελάτου, Β. Γκοτσοπούλου, Χ. Τσαπικούνη και Μ. Τζιμίκου. Γεν. αρχηγός του τμήματος θα είναι η Ε. Καραβιώτη.

Μετά τον αγώνα των γυναικών η Ακαδημία των Σπορ θα φιλοξενήσει σε φιλικούς αγώνες τις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων του Άρη Νικαίας για φιλικούς αγώνες.

Τέλος η γυναικεία ομάδα του Πήγασου Αιγίου θα υποδεχθεί νωρίτερα (4 μ.μ.) τον ισχυρό Παναιτωλικό. Στόχος της ομάδας είναι μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και η απόκτηση εμπειριών για το μέλλον.

πηγή:thebest.gr

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ