Τρίτος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Body Building ο αιγιώτης Μιχάλης Αναστόπουλος

Με μια σπουδαία διάκριση διεθνούς επιπέδου, επέστρεψε ο αιγιώτης body builder και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Μιχάλης Αναστόπουλος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WFF World Championship που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Μιχάλης κατέκτησε την 3η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία Performance, αποσπώντας πολύ θερμές κριτικές από τους αθλητές και το κοινό.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν πάνω από 120 αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες, ενώ οι κριτές προέρχονταν από 10 χώρες. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο διεξήχθη και το Πανελλήνιο Κύπελλο NABBA-WFF.

Πραγματικά η συμμετοχή και η διάκριση σε έναν τέτοιο αγώνα, με υψηλό ανταγωνισμό σε ποιότητα και ποσότητα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο τον Μιχάλη και εμάς τους συμπατιρώτες του. Με τις ευχές μας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου συμμετέχει στους αγώνες για το Πανελλήνιο Κύπελλο της NAC στην Αθήνα, που δίνουν πρόκριση στους διακριθέντες για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, ενώ το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στους αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου της IFBB και της WABBA, που επίσης δίνουν πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα