ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Στον τελικό ο Διαμαντόπουλος, στον ημιτελικό ο Τσαρπαλής

Το Σαββατοκύριακο 19,20/10/13 πραγματοποιήθηκε στο Άργος το 3ο Ενωσιακό τουρνουά Κ 12, Κ 16. Στην κατηγορία Κ 12 ο Διαμαντόπουλος Λεωνίδας έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου μετά από έναν πολύ καλό αγώνα έχασε από τον Τσιλιμπή Χρήστο του Ρήγα Άργους με σκορ 6/2, 6/2.

Να σημειωθεί ότι ο Διαμαντόπουλος είναι 10 χρονών και κανονικά παίζει στην κατηγορία Κ 10, αλλά μπορεί να αγωνίζεται και στην κατηγορία Κ 12 λόγω του ότι έχει συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο αντίπαλός του είναι σχεδόν 2 χρόνια μεγαλύτερος.

Ακόμη αγωνίστηκαν: ο Χριστοδουλόπουλος Χρήστος-Παναγιώτης που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και ο Σπηλιωτόπουλος Δημήτρης που έφτασε μέχρι το 2ο γύρο.

Στη κατηγορία Κ 16 αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Τσαρπαλής Ηλίας (κανονικά αγωνίζεται στην κατηγορία Κ 14 αφού είναι 13 χρονών) και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, όπου έχασε από τον νικητή του τουρνουά Κίσσα Χρήστο του Κιάτου (ο οποίος είναι 15 χρονών), με σκορ 6/0, 6/1.

Οι αθλητές βρίσκονται σε πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση και συνεχώς πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία, παρότι φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα