Διακρίσεις του Sports Center "ΜΟΡΕΑΣ" στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Tennis σε Ναύπλιο-Άργος

Το SPORTS CENTER Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ "ΜΟΡΕΑΣ" συμμετείχε στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα tennis που διεξήχθη στο Ναύπλιο - Άργος στις 19 & 20/10/2013, με 4 αθλήτριες στην κατηγορία 16 ετών κι έναν αθλητή στην κατηγορία 12 ετών.

Συγκεκριμένα, μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μαλεβίτη Ειρήνη, η οποία έφθασε στον ημιτελικό, στην κατηγορία 16 ετών, νικώντας την αθλήτρια του Α.Ο ΡΗΓΑ Άργους, Μητσάκου Κ. με 2-0 σετ (4-1 4-1games) στον προκριματικό, στον προημιτελικό νίκησε την Βελισσάρη Ε. του Σ.Α.Τ Τρίπολης με 2-0 σετ (4-2 4-2 games) και τέλος ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Αντωνίου Α. της Α.Ε.Κ. Τρίπολης, η οποία κατέκτησε και το τρόπαιο στον τελικό.

Οι άλλες αθλήτριες του Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ "ΜΟΡΕΑ" που έλαβαν μέρος ήταν : η Σιαφλά Μαριλένα, Σκαρτσίλα Ελεάννα και Μωραΐτη Αναστασία, οι οποίες έφτασαν στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Τέλος στην κατηγορία των 12 ετών συμμετείχε ο Καραμάνος Νίκος όπου για δεύτερη φορά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Μετά και από αυτό το τουρνουά (το τελευταίο για το 2013), το SPORTS CENTER Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ "ΜΟΡΕΑΣ" έχει τρεις αθλήτριες στην πρώτη οκτάδα που θα λάβουν μέρος στο master cup στην Πάτρα, το Νοέμβριο και θα βραβευτούν από την ΣΤ΄ Ένωση Πελοποννήσου. Αυτές είναι η Σκαρτσίλα Ελεάννα στην 3η θέση, η Μαλεβίτη Ειρήνη στην 6η θέση και η Μωραΐτη Αναστασία στην 8η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Saitis Home Έπιπλα