“ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΙΟΥ”:Αποτελέσματα Τοπικού Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου 2013

Ο ποδηλατικός Όμιλος “ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΙΟΥ” συμμετείχε και φέτος στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου, που διεξήχθη το διήμερο 21-22/09/2013 στη Σπάρτη. Για άλλη μια φορά, ο ποδηλατικός μας όμιλος σημείωσε επιτυχίες,κατακτώντας τέσσερα (4) συνολικά μετάλλεια.

Συγκεκριμένα,ο αθλητής Δημήτρης Δεσποτόπουλος, διακρίθηκε στη τρίτη θέση στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου και στη δεύτερη θέση στην ορεινή ποδηλασία, στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ. Ο αθλητής Θοδωρής Ρεκούνας κατέκτησε την τρίτη θέση στην ορεινή ποδηλασία, στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, ενώ ο αθλητής Ανδρέας Γεωργαντόπουλος πήρε την τρίτη θέση στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας, στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.

Για ακόμη μια φορά, η Αιγιώτικη ομάδα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του αγώνα με περισσότερους του ενός αθλητές, αποδεικνύοντας ότι οι συνεχείς της προσπάθειες εξακολουθούν να αποδίδουν καρπούς. Επόμενος αγώνας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τους βασικούς της χορηγούς, καθώς και τους υποστηρικτές της όλο αυτό το διάστημα: ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ – ΑΝΕΜΩΝΗ “ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΑ” - HAIRPLACE by Konstantina – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ” - DESTINE cafe bar. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το FOOD STATION (ΑΦΟΙ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΙ) που μας χορήγησαν τα έξοδα μετακίνησης γι' αυτόν τον αγώνα.

Saitis Home Έπιπλα