ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΑΙΓΙΕΥΣ: Αγιασμός για τη νέα χρονιά

Μέσα με μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 νέων παιδιών, αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» αλλά και αρκετών γονέων τους, όλων των προπονητών και σύσσωμης της Διοίκησής του, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του τοπικού Συλλόγου για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, κατά την οποία τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας, μαζί με τους γονείς τους, ενημερώθηκαν από τους προπονητές τους για τον προπονητικό και αγωνιστικό σχεδιασμό του Συλλόγου, καθώς και για τη μέχρι σήμερα πορεία του, που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή, αλλά και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και με άκρως εποικοδομητικές και ενημερωτικές παρεμβάσεις ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αιγιαλείας κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος, που εξήρε τη σημασία της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον κλασικό ιδίως αθλητισμό και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Δημοτικού Σταδίου κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία των έργων ανακατασκευής του τμήματος της περίφραξης στην νοτιοανατολική πλευρά του Σταδίου, ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στη θέση του ο πυλώνας φωτισμού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι ευχήθηκαν για τη νέα αθλητική χρονιά υγεία και πάντα επιτυχή αποτελέσματα για ακόμη καλύτερη πορεία του Συλλόγου και του στίβου στην πόλη μας.

Οι βετεράνοι, εξάλλου, αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν στον 7ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων, που αποτελεί έναν πολύ όμορφο και καθιερωμένο πλέον αγώνα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, μήκους 30 χλμ. Οι αιγιώτες αθλητές σημείωσαν, μάλιστα, πολύ καλές επιδόσεις, με πρώτο τον Παναγιώτη Μουρδέκα που πέτυχε επίδοση 2.09΄.06΄΄ και κατέλαβε μόλις την 42η θέση από το σύνολο των 638 αθλητών που τερμάτισαν, ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαπέτρου με πολύ καλή επίδοση 2.16΄.07΄΄, η Έμη Σαπίου με εξαιρετικό χρόνο 2.17΄.10΄΄, που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος με εξίσου καλή επίδοση 2.28΄.14΄΄. Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου έδειξαν με τις σπουδαίες επιδόσεις τους ότι έχουν καλύψει με επιτυχία το στάδιο της προετοιμασίας τους για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί την 10.11.2013 και στοχεύουν σε υψηλές επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις.

Saitis Home Έπιπλα