Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Πήγασου Αιγίου

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση των Τμημάτων Υποδομής (Ακαδημιών) της ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου.

Πέρα από την σημαντική κοινωνική προσφορά του συλλόγου στην περιοχή μας, ο ρόλος των τμημάτων υποδομής είναι και παιδαγωγικός, αφού οι αθλητές - τριες βρίσκονται στην πιο ευαίσθητη ηλικία, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική τους συγκρότηση.

Οι υπεύθυνοι του Πήγασου Αιγίου, έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους τα πέντε προηγούμενα χρόνια με την πλήρη αναβάθμιση των Ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα. Το έργο που επιτελούν σε αυτό τον τομέα, είναι αξιοζήλευτο και επιπλέον, έχει (θετικό) αντίκτυπο και στις αγωνιστικές επιτυχίες, τόσο του Ανδρικού, όσο και του Γυναικείου Τμήματος.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις απογευματινές ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου ή στα τηλέφωνα 6973 856555 (Μιχάλης Μπέσκος) και 6976 653118 (Γιώργος Παπανικολάου).

Saitis Home Έπιπλα