Διακρίσεις για αθλήτριες του sports center "ΜΟΡΕΑΣ"

Διπλή επιτυχία για τις αθλήτριες Μαλεβίτη Ειρήνη και Σκαρτσίλα Ελεάννα του SPORTS CENTER -Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ "ΜΟΡΕΑΣ", που πέρασαν στους ημιτελικούς στην κατηγορία 16 ετών,στο 2ο Ενωσιακό τουρνουά τένις Εθνικού Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στη Τρίπολη στις 14 και 15/9.

Συγκεκριμένα, η Μαλεβίτη με δύο νίκες μπήκε στον ημιτελικό, όπου μετά από πολύωρο αγώνα έφτασε μια "ανάσα" πριν τον τελικό.

Η δε Σκαρτσίλα, πέρασε τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα, λόγω καλής βαθμολογίας, κερδίζοντας στον προημιτελικό και στον ημιτελικό έχασε μόνο από το Νο 1 του ταμπλό, την Αρβανίτη του Α.Ο Κορίνθου.

Από τον Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ "MOΡΕΑΣ", έλαβαν ακόμη μέρος, η Μωραΐτη Αναστασία, η οποία είχε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχη στην κλήρωση, αφού κληρώθηκε εξ' αρχής από το Νο 1,και επίσης, το νέο μέλος του συλλόγου, Σιαφλά Μαριλένα, η οποία με μόνο δύο μήνες προπόνηση, μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια τους "ογκόλιθους" της κατηγορίας των 16 ετών.

Στην κατηγορία των 14 ετών, καλή εμφάνιση είχε ο Σκαρτσίλας Αντώνης, ο οποίος αποκλείσθηκε από το φαβορί των αγώνων, Ζούγλη του "ΡΗΓΑ" Αργολίδας.

Ο προπονητής του "ΜOΡΕΑ", Σκαρτσίλας Νώντας, συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και κυρίως τα κορίτσια των 16 ετών, που παρόλο το φόρτο των μαθημάτων τους, αγωνίζονται σκληρά, προσφέροντας τόσες διακρίσεις στο Αιγιώτικο τένις.

Saitis Home Έπιπλα