ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ: Ξεκινούν προπονήσεις στο τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού-Στίβου

Ο Αθλητικός Σύλλογος  «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ» ανακοινώνει ότι το τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού - Στίβου του Συλλόγου, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ξεκινάει τις προπονήσεις και τις εγγραφές για παλαιούς & νέους αθλητές από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και ώρα 17.30-20.00.

Κατά τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν εκτός των αγωνιστικών τμημάτων όλων των ηλικιών και τμήματα Παιδικό από 5 ετών, Αρχαρίων, καθώς και τμήμα προετοιμασίας υποψήφιων μαθητών σε σώματα ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση: "Μετά τα σταθερά και επιτυχή βήματα των τελευταίων ετών των νεαρών αθλητών & αθλητριών, πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα μας επιφυλάξει νέες ευχάριστες εκπλήξεις για τους αθλητές, τους γονείς τους αλλά και την πόλη μας".

Να σημειωθεί ότι εκτός των άρτιων παιδαγωγικών και προπονητικών γνώσεων των έμπειρων προπονητών, που είναι αποκλειστικά καθηγητές φυσικής αγωγής, το αθλητικό σωματείο προσφέρει δωρεάν φυσικοθεραπευτική κάλυψη σε όλους τους αθλούμενους του σωματείου.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στους υπεύθυνους των τμημάτων στίβου, καθηγητές φυσικής αγωγής, κ. Δροσόπουλο Θεόδωρο 6979855392 & κ. Κωσταρίδη Βασίλη τηλ.6974938949.

Saitis Home Έπιπλα