Εγγραφές στα τμήματα γυμναστικής στη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Ο Αθλητικός Σύλλογος  «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ» ανακοινώνει ότι τα τμήματα γυμναστικής του Συλλόγου μας, εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησαν τις εγγραφές για παλαιούς & νέους αθλητές.


Κατά την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής & Γενικής γυμναστικής καθώς και Τραμπολίνο.

Οι εγγραφές για πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, Δευτέρα & Τετάρτη 6-8 μ.μ. καθώς & Σάββατο 10-12 π.μ., από 9 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2013, για παλαιούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και για αρχάρια αγόρια και κορίτσια από 4 ετών. Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις επιτυχίες των τελευταίων ετών με αποκορύφωμα τις προκρίσεις και τις συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού (EUROGYM & WORLD GYMNASTRADA) με νεαρούς αθλητές & αθλήτριες από την Αιγιάλεια, καθώς και
στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, και σε συνδυασμό με τον άριστο αθλητικό εξοπλισμό του σωματείου, η νέα χρονιά θα επιφυλάξει νέες ευχάριστες εκπλήξεις για τους αθλητές αλλά και την πόλη μας.

Να σημειωθεί ότι εκτός των άρτιων παιδαγωγικών και προπονητικών γνώσεων των έμπειρων προπονητών, όπου είναι αποκλειστικά καθηγητές φυσικής αγωγής, το αθλητικό σωματείο προσφέρει δωρεάν φυσικοθεραπευτική κάλυψη σε όλους τους αθλούμενους του σωματείου.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στην υπεύθυνη των τμημάτων γυμναστικής, πρωταθλήτρια Ευρώπης & καθηγήτριας φυσικής αγωγής κα. Κωσταρίδη Σιμόνα τηλ. 6974.938947.

Saitis Home Έπιπλα