ΠΗΓΑΣΟΣ: «Συνάντηση γνωριμίας» με τα νέα πρόσωπα

Με 16 αθλητές παρόντες (σε σύνολο 20 που αριθμεί το φετινό ρόστερ), σύσσωμη τη διοίκηση και φυσικά τον νέο τεχνικό Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η πρώτη συγκέντρωση του Πήγασου Αιγίου, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας καλωσόρισε στην ομάδα τα έξι, από τα οκτώ νέα πρόσωπα (επτά παίκτες και ο προπονητής) που μπόρεσαν να δώσουν το παρόν και στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες. Απουσίασαν (δικαιολογημένα) οι Τριαντάφυλλος Πολίτης, Σπύρος Τσίρκας και οι νέοι Χρήστος Ευαγγελόπουλος και Τάσος Διαμαντόπουλος. Παρόντες ήταν τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα Γεωργίου, Μήλας, Μάρκοβιτς, Δεμίρης, Θεοδωρόπουλος) και από τους «παλιούς», οι Πετρόπουλος, Γιούπης, Πολυδώρου, Δημητρουλόπουλος, Γκιώνης, Γιαννόπουλος, Βορύλλας, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Πριόβολος και Τσεχαγιάς. Υπενθυμίζεται, από την ομάδα αποχώρησαν οι Αναστασέλος, Γιογκαράκης, Αλυγιζάκης και Μαντζιόπουλος.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, έχει οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου, με τον Πήγασο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανελλήνιο.

Saitis Home Έπιπλα